27. november 2020
Gustav Harlev mistede støvlen på vejen til dette indlæg, da Allerød spillede lørdag mod Otterup i Danmarksserien. Den kom dog tilbage på kantspillerens fod igen. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Gustav Harlev mistede støvlen på vejen til dette indlæg, da Allerød spillede lørdag mod Otterup i Danmarksserien. Den kom dog tilbage på kantspillerens fod igen. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Støvlerne fløj i Danmarksserie-deling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Støvlerne fløj i Danmarksserie-deling
Sport Nordsjælland - 05. september 2020 kl. 15:02
Af Rudi Dalsgaard

Allerød kom igen i anden halvleg mod Otterup, da de to hold mødtes lørdag eftermiddag i Danmarksserien og spillede 1-1.

Første halvleg blev en meget lige, men ikke specielt spændende affære. Ingen af de to hold havde held med at få sat spillet og skabt chance på modstanderen. I stedet blev det til en masse lige-ved-og-næsten med enkelte gennembrud og halvkvædede indlæg.

Mod slutningen af første halvleg begyndte Otterup dog at røre på sig. Efter 37 minutter måtte Allerød-keeper Magnus Christensen hive en flot reaktionsredning frem, da Otterups Søren Lærche kom alene igennem i feltet. To minutter efter var den gal igen i Allerøds ende, men hjemmeholdet slap igen med skrækken, da Emil Høstrup sendte bolden på overliggeren.

Efter 42 minutter gik den så ikke længere. Otterups Benjamin Nielsens nåede højest på et hjørnespark og headede bolden ind til 1-0.

Allerøds Gustav Harlev havde anden halvlegs første forsøg, da han trak ind i banen og skød på mål, men ellers fortsatte kampen, hvor den slap i første halvleg uden alt for meget godt spil.

Det var dog en mere åben affære, hvor ingen af de to hold evnede at tage kontrol over kampen. Der blev luret på dybdeløb i begge ender.

Danmarksserien, pulje 2
Allerød-Otterup 1-1 (0-1)
Mål:
0-1: Benjamin Nielsen (42), 1-1: Søren Freund (58)
Tilskuere: 65

Otterup havde bolden i mål efter 57 minutter, men scoring blev underkendt for offside.

I stedet fik Allerød udlignet, da Søren Freund var kvikkest over en nedfaldsbold tæt på mål og fik prikket bolden over stregen til 1-1.

Det gav kampen en mere hektisk stemning med to hold, der begge lugtede at kunne lav et hurtigt mål, men samtidig også havde et hyr med dæmme op for modstandernes kontrastød.

Otterup var tættest på sejrsmålet i kampens sidste minut, hvor indskiftede Mads Andersen kom til afslutning tæt under mål, men måtte se sit forsøg afværget.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?