28. marts 2020
Trine Drejer bragte Værløse tilbage i kampen med udligningen til 73-73. Arkivfoto: Rudi Dalsgaard
Trine Drejer bragte Værløse tilbage i kampen med udligningen til 73-73. Arkivfoto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stærk slutspurt af Værløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stærk slutspurt af Værløse
Sport Nordsjælland - 25. februar 2020 kl. 22:38
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det så ud til, at BMS Herlev ville køre den ventede favoritsejr hjem mod naboerne Værløse i grundspillets sidste runde i kvindernes basketliga. Før fjerde og sidste periode var hjemmeholdet i front med 13 point ved stillingen 66-53.

På det tidspunkt havde Værløse hentet fire point ind. BMS Herlevs føring var på et tidspunkt 17 point, men det skulle blive meget bedre for Værløse.

BMS Herlev havde svært ved at komme til scoring, men hjemmeholdet havde alligevel med 2½ minut igen en føring på fem point.

Vigtigere var dog, at Værløse havde momentum, og med under to minutter igen udlignede Trine Drejer til 73-73 med en tre pointscoring.

Det fulgte Annemie Espensen op med endnu en treer, og storspillende Frida Forman slog endegyldigt benene væk under BMS Herlev med en scoring til 78-73.

Sejren ændrer umiddelbart ikke noget for Værløse. Holdet var allerede inden aftens kamp i Ny Rosenlund Hal sikret på en femteplads i grundspillet. Sejren bringer ganske vist Værløse på omgangshøjde med Åbyhøj på fjerdepladsen, men da Åbyhøj er bedst i de indbyrdes møder i grundserien, så ender Århus-holdet på en fjerdeplads.

Dameligaen
BMS-Værløse 75-80
(18-23, 23-11, 25-19, 9-27)
BMS Herlev: Laura Ziegler 21, Caroline Rasmussen 15, Ellen Iversen 15
Værløse: Frida Formann 29, Trine Drejer 12, Annemie Espensen 12, Juliana Okusun
Tilskuere: 100

Netop Åbyhøj og Værløse mødes i DM-kvartfinalen. Åbyhøj har to sejre mens Værløse har en i de to holds møder i indeværende sæson, men Værløse møder altså op med en god skalp i bagagen.