4. august 2020
Målmand Kevin Stuhr Ellegaard og resten af truppen skillingede sammen til FC Helsingørs fans, så de ikke havde underskud på turen til Nordjylland. Foto: Mads Hussing
Målmand Kevin Stuhr Ellegaard og resten af truppen skillingede sammen til FC Helsingørs fans, så de ikke havde underskud på turen til Nordjylland. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spillerne støttede fans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spillerne støttede fans
Sport Nordsjælland - 05. juli 2020 kl. 12:58
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Helsingørs fans fik en økonomisk håndsrækning til den lange bustur til Nordjylland.

arrow Læs også: Jubelen var total hos Café Ludus, da FC Helsingør rykkede op

FC Helsingørs fans har støttet hold gennem flere nedrykninger og også hele året i 2. division. Det er blevet til adskillige busture, og de mest hardcore fans har skabt opmærksomhed om sig selv ved at fyre nødblus af et par gange i sæsonen.

Også til kampen på udebane mod Jammerbugt var omkring 40 fans af FC Helsingør mødt frem, og de skabte en stemning gennem hele kampen. Det blev også bemærket af træner Morten Eskesen.

- Det er imponerende. Der er fandeme langt herop. Det gav noget, at man kunne høre dem. De sang under opvarmningen, og de sang under kampen. Det giver mere, end man regner med. De har været med os hele året, så det er rigtig fedt, sagde han efter kampen.

Bussen var kommet afsted med stor lokal opbakning. Flere privatpersoner og firmaer havde givet bidrag til, at den kunne komme afsted, men alligevel kørte bussen til Nordjylland med et underskud på 2.500 kroner. Det skriver Dennis Hynnecke på facebook-siden »FC Helsingør Update unofficial«.

Her skriver han også, at spillertruppen fik et nys om, at bussen var kørt afsted med et underskud. Det ville de ikke have, at fanklubben skulle dække, så de samlede hurtigt ind i spillerbussen, og så blev de 2.500 kroner overført.

Dermed gav spillerne noget tilbage for den støtte, som de har modtaget hele året.

arrow Aarhus Fremad vinder forgæves 7-0 i Helsingørs oprykningsfest
04. juli 2020 kl. 16:20 Opdateret: kl. 16:22
arrow Helsingør er rykket op
04. juli 2020 kl. 15:48 Opdateret: kl. 17:01
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?