12. juli 2020
Andreas Nielsen og de øvrige Nordsjællands-spillere kaldes til træning i den kommende uge. Foto: Scanpix
Andreas Nielsen og de øvrige Nordsjællands-spillere kaldes til træning i den kommende uge. Foto: Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spillerne er genindkaldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spillerne er genindkaldt
Sport Nordsjælland - 03. juni 2020 kl. 00:53
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er næsten tre måneder siden, at Nordsjælland Håndbold spillede sin seneste kamp. Det var den 9. marts mod Bjerringbro-Silkeborg for tomme tribuner i Royal Stage i Hillerød, og siden har holdet reelt ikke været samlet.

Meget er sket i den mellemliggende periode. Nordsjælland Håndbold er tvangsnedrykket til 1. division af Dansk Håndbold Forbund, mens klubben prøver at få omstødt beslutningen gennem idrættens appelsystem.

Her venter Nordsjælland stadig på en afklaring, og mens den sag kører, indkalder Nordsjælland Håndbold spillertruppen til et par træningssamlinger, inden truppen sendes på planlagt sommerferie.

- Spillerne er hjemsendt på lønkompensation, men vi synes, at vi måtte finde råd til at indkalde dem, siger sportschef Jørn Blom Hansen.

Det betyder, at truppen samles for første gang i knap tre måneder, og cheftræner Simon Dahl har tre træningspas med spillerne i den kommende uge i Hillerød.

- Så laver Simon en række fysiske test på spillerne, og det kommer så til at danne grundlag for det træningsprogram, som hver enkelt spiller får med hjem i sommerferien, fortæller Jørn Blom Hansen.

Sommerferien er fem uger god og lang. Første træningsdag i den nye sæson er 20. juli, men Nordsjælland arbejder på at starte op lidt tidligere oven på den lange pause.

- Efter tre måneders pause brænder vores cheftræner Simon Dahl for at komme i gang. Han har arrangeret, at der er træning allerede fra den 13. juli for de spillere, der har mulighed for det, og det har hovedparten, siger sportschefen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?