24. november 2020
David Grubak i Rungsted-målet er kåret til månedens spiller i Isligaen, og samtidig fik han sin syvende sejr i ni kampe, da Rungsted fredag aften slog Rødovre på hjemmebane. Foto: Mads Hussing
David Grubak i Rungsted-målet er kåret til månedens spiller i Isligaen, og samtidig fik han sin syvende sejr i ni kampe, da Rungsted fredag aften slog Rødovre på hjemmebane. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spillerkåring og sejr i lokalopgør: Rungsted fortsat nummer et

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spillerkåring og sejr i lokalopgør: Rungsted fortsat nummer et

Rungsted tog endnu en sejr over lokalrivalerne fra Rødovre, da det blev til 4-3 på hjemmebane.

Sport Nordsjælland - 20. november 2020 kl. 22:44
Af Mads Hussing
arrow Læs også: Målmanden forhindrede det værste

De 375 tilskuere i Rungsted gav en lille smule stemning, selvom det ikke var meget i forhold til de tidligere opgør mellem de to lokalrivaler.

Hjemmeholdets tilskuere fik lidt at varme sig på inden kampen, da målmand David Grubak blev valgt som månedens spiller i Isligaen.

Han var tiltænkt en rolle som reserve for Cristopher Nihlstorp, der dog blev skadet i slutningen af september.

Siden da har David Grubak inden gårsdagens opgør mod Rødovre stået otte gange, hvor det er blevet til seks sejre. Det er kun Aalborg, der to gange har fået ram på David Grubak og Rungsted i de otte kampe.

I kampen mod Rødovre begyndte Rungsted helt forfærdeligt. Intet hang sammen for hjemmeholdet, og det var ikke til at se, at det var top mod bund i ligaen.

Rødovre kom meget fortjent foran efter tre minutter, da pucken blev rettet af efter et skud udefra.

Isligaen
Rungsted-Rødovre 4-3
(0-1,2-0,2-2)
Mål: 0-1: Dylan Busenius (03.19), 1-1: Tim Daly (30.53), 2-1: Nichlas Hardt (36.10), 3-1: Rasmus Andersson (45.16), 3-2: Trevor Cheek (46.20), 4-2: André Pison (46.40), 4-3: Marcus Kjær Almquist (55.34)
Udvisninger: Rungsted 4x2 minutter, Rødovre 4x2 minutter
Tilskuere: 375

Heldigvis for Rungsted så var der ikke flere mål i Rødovre i den periode, så der var ikke så lang vej tilbage for hjemmeholdets spillere.

Rungsted fik udlignet midt i 2. periode, hvor Rødovre havde to mand i straffeboksen. 2. periode blev også der, hvor Rungsted kom foran i opgøret, da evigt farlige Nichlas Hardt sendte pucken i nettet.

Rungsted hev sejren hjem i lokalopgøret, hvor det blev lidt nemmere at score i den sidste periode. Rasmus Andersson gjorde det til 3-1, inden Rødovre fik reduceret, men André Pison fik Rungsted foran med to igen kort tid efter. Marcus Kjær Almquist fik reduceret med omkring fem minutter tilbage af kampen, og selvom Rødovre pressede på for en udligning, så vandt Rungsted endnu en gang, og de fik forsvaret førstepladsen i ligaen.

Det blev altså til en sejr på en aften, hvor spillet ikke flød, som det har gjort i mange andre kampe, men hvor det også viser, at et rigtigt tophold vinder på de dage, hvor spillet ikke rigtigt kører.

arrow Rørt golfdansker til familien: Så skete det endelig
22. november 2020 kl. 15:55 Opdateret: kl. 06:54
arrow Stor sejr til Rungsted
17. november 2020 kl. 21:28 Opdateret: kl. 21:28
Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?