23. september 2020
Fredensborg var ikke klar til pokalopgaven mod Solrød, der vandt 3-0.
Fredensborg var ikke klar til pokalopgaven mod Solrød, der vandt 3-0.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Solrød tog sig af Fredensborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solrød tog sig af Fredensborg
Sport Nordsjælland - 11. august 2020 kl. 22:39
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredensborg fik ikke den bedst tænkelige generalprøve på sæsonpremieren i sjællandsserien lørdag, hvor Værebro kommer på besøg. 3-0 vandt Solrød FCs oprykkere til den anden ss-pulje.

Så stor forskel var der på de to mandskaber i første halvleg, at Fredensborg-træner Michael Gorm Nielsen højlydt gav sine spillere fem minutter af anden halvleg til at vise, at de vil være med mod Værebro - og dét må man give de grønklædte gæster:

Det var ikke på grund af manglende vilje, at de også tabte anden halvleg. Her blev der næsten most på, som solrødderne havde gjort det før pausen - men nordsjællænderne skabte ikke i nærheden af samme antal målchancer, som de rødklædte værter have gjort det i de tre første kvarter, og lige da Fredensborgs Phillip Adler midtvejs i anden halvleg havde været tættest på med et forsøg ved forreste stolpe i sidenettet, slog Solrød kontra og Mike Larsen gjorde det til 3-0.

De to første mål var begge signeret Rasmus Lytsen - det første pandet ind efter hjørnespark og 26 minutters dominans, hvor specielt Sebastian Lopez havde haft et par artige forsøg i feltet, og hvor Fredenborganfører Kasper Antonsen allerede efter tre minutter havde måtte redde på stregen, da keeper Magnus Hoffmann var afdriblet.

2-0 blev det efter 42 minutters spil via straffespark begået mod Rasmus Lytsen selv.

Pokalturneringen
DBU Sjælland, 5. runde

Solrød FC-Fredensborg 3-0 (2-0)

Mål: 1-0, 2-0: Rasmus Lytsen (26, 42/str),, 3-0: Mike Larsen (67)

Har debatten om sexisme taget overhånd?