30. oktober 2020
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smørum erkender nederlaget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smørum erkender nederlaget
Opdateret 20. juni 2020 kl. 19:06
Sport Nordsjælland - 20. juni 2020 kl. 18:30
Af René Larsen

Der var ikke noget at komme efter. Oprykningen til 2. division bliver ikke til noget. Roskilde KFUM løb med forfremmelsen efter 1-0-sejren lørdag eftermiddag i Smørum, og det havde Ledøje-Smørum intet at indvende mod.

arrow Læs også: Billeder: Lufttur til KFUM-træner

- De var mere stringente, end vi var. De havde en god plan, siger Ledøje-Smørums træner Kim Kjærsgaard.

Han så sit hold have en halv mulighed efter fem minutter, da Kristian Larsen kom godt over venstrekanten. Hans indlæg skabte en farlig situation foran KFUM-målet, men bolden dumpede ikke ned for den rigtige fod.

I stedet var gæsterne endnu tættere på minuttet efter, da evigt farlige Rasmus Tangvig skabte ravage over venstrekanten. Han fik lagt bolden ind til Luka Dumic, men Nicolaj Bjerregaard hev en meget stor redning frem.

Men der var ikke noget at gøre omkring den halve time. Igen gjorde Rasmus Tangvig ondt, og denne gang afsluttede han selv fornemt til 1-0.

- Vi får ikke spillet til at køre - specielt i 1. halvleg havde vi det svært. Dem, der normalt er stærke på bolden, bliver stressede og lavede fejl. så fungerede det ikke rigtigt, siger Kim Kjærsgaard.

Han ændrede en smule i pausen. Ledøje-Smørum gik fra en tre- til en fireback-kæde, medens Mathias Gransee blev sendt ind på toppen på bekostning af midtbanespilleren Marcus Weiss.

Det var også tæt på at give bonus kort inde i 2. halvleg, da Mathias Gransee fik headet et indlæg lige over mål. Men det var også det nærmeste Ledøje-Smørum kom på udligning, og KFUM var tættere 2-0.

- De lukker godt af,. De er stærke, og vi kommer ikke rigtig igennem til noget, siger Kim Kjærsgaard.

arrow Roskilde KFUM rykker i 2. div.
20. juni 2020 kl. 18:33 Opdateret: kl. 19:37
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?