27. juli 2021
Casper Sloth er ny mand i FC Helsingør.
Casper Sloth er ny mand i FC Helsingør.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sloth til Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sloth til Helsingør
Sport Nordsjælland - 29. oktober 2020 kl. 17:34
Af Rudi Dalsgaard

FC Helsingør i 1. division har sikret sig en artig lille forstærkning, da klubben torsdag offentliggjorde, at man har sikret sig en kontakt med den tidligere landsholdsspiller Casper Sloth for resten af året.

Det sker på ryggen af flere uger, hvor Slot har trænet med i Helsingør.

- Jeg ved, jeg kommer ind lidt »midt i det hele«, men rent fysisk er jeg godt med. Jeg var med i en fuld opstart i England, inklusiv træningskampe, så fysikken er, hvor den skal være. Det er klart, at den eneste måde jeg kan komme i kampform på, er ved at spille kampe, så det håber jeg kommer snart, siger Casper Sloth i en pressemeddelelse.

- Jeg er sulten efter at spille fodbold og efter at komme helt op i gear igen, og jeg synes, klubben og jeg virker som et godt match. Nu har vi fundet en løsning frem til nytår, og så må vi se derefter. Indtil da kan vi se hinanden lidt mere an, og det tror jeg fungerer godt for begge parter.

Casper Sloth er 28 år gammel og er nok mest kendt for sin tid i AGF, hvor han spillede godt 100 kampe indtil 2014, hvor han blev hentet til engelske Leeds. I 2012 debuterede han på det danske A-landshold i en alder af 20 år og har spillet i alt otte A-landskampe.

I Leeds fik han aldrig rigtig hul igennem, og siden kom han tilbage til Danmark og spillede med mindre succes for både AaB og Silkeborg, men var også forbi skotske Motherwell. Senest blev han løst fra sin kontrakt i Notts County.

- Vi har i den tid, Casper har trænet med, fået bekræftet, at han på ingen måde havde mistet spilleglæden og sit touch. Så planen er, at vi i fællesskab kan få ham tilbage på det niveau, vi ved, han har. Det, Casper har vist indtil videre, har været høj, høj klasse, siger sportslig ansvarlig i FC Helsingør, Brian Gellert.

- Casper og vi er blevet enige om at lave en aftale frem til vinter, og så evaluerer vi sammen derefter. Men vi det er planen, at vi kan bygge videre på det, vi har set indtil nu, og at Casper skal være en spiller, vi kan få stor glæde fremover.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?