16. oktober 2021
Jonas Seifert og Slangerup - her fra en tidligere match - var det eneste hold, der tog kampen op mod Sønderjylland i Liga Cup finalen i aftes.
Jonas Seifert og Slangerup - her fra en tidligere match - var det eneste hold, der tog kampen op mod Sønderjylland i Liga Cup finalen i aftes.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slangerup sat til vægs i finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slangerup sat til vægs i finalen
Sport Nordsjælland - 23. juni 2021 kl. 22:27
Af Rudi Dalsgaard

Slangerup, Fjelsted, Sønderjylland og Holsted stillede til start, men det endte som en ren omgang Sønderjylland mod rov, da Liga Cup finalen i speedway blev afviklet i aftes i Fjelsted.

For de sønderjyske drenge fra Vojens var i en liga for sig, mens nordsjællandske Slangerup dog bed fra sig og prøvede at hænge på og byde Sønderjylland op til dans.

Sønderjyderne kom tidligt foran i matchen og fortsatte stilen.

Efter 11 heats - halvvejs - førte man med ni point ned til Slangerup, inden finalen blev sendt totalt til tælling, da startsnoren i Fjelsted gav problemer og standsede matchen i mere end en time.

En helt forrykt udvikling på matchen og endnu mere brænde på bålet i forhold til især Holsted, der følte sig bortdømt i semifinalen og endte med at se netop Fjelsted stikke af med sejren i semifinalen og hjemmebanefordelen.

Matchen kom dog i gang igen, og pausen gjorde ikke den store forskel på forløbet, da det stadig var Sønderjylland og Slangerup, der dominerede. Andreas Lyager fik rejst sig fra to dårlige heats ved at følge op med to heatsejre, men Mads Hansen og Anders Thomsen vandt også heats for Sønderjylland.

Afgørelsen faldt dog reelt i heat 18 og 19. I heat 18 blev Sønderjyllands Nicolai Klindt dog kun nummer tre, men det var nok til alligevel at distancere Slangerups Rohan Tungate, og det blev fulgt op af en heatsejr til Jesper Knudsen foran Slangerups Silas Hoeg, hvilket sendte Sønderjylland på 43 point og Slangerup på 32.

Med bare tre heats tilbage var det nok til, at Sønderjylland kunne erklæres som vindere allerede dér.

Det dræbte naturligt nok noget af nerven i matchen, og de sidste heats var ren paradekørsel, som ikke rykkede på noget i pointregnskabet.

Liga Cup, finale
Afviklet i Fjelsted

Sønderjylland: 48
Anders Thomsen 14, Kai Huckenbeck 12, Mads Hansen 9, Nicolai Klindt 7, Jesper Knudsen 6

Slangerup: 36
Rohan Tungate 10, Michael Jepsen Jensen 9, Andreas Lyager 8, Silas Hoegh 5, Jonas Seifert 4

Holsted: 28
Nicki Pedersen 11, Rasmus Jensen 8, René Bach 7, Marius Nielsen 2, Sam Fløe Jensen 0

Fjelsted: 20
Marcis Birkemose 8, Benjamin Basso 4, Frederik Jakobsen 4, Peter Kildemand 2, Dimitri Berge 2

Tilskuere: 1050

Rejser du til udlandet i år?