18. april 2021
FC Nordsjællands Ulrik Yttergård Jenssen under superligakampen mellem FC Nordsjælland og AC Horsens på Right to Dream Park i Farum, søndag den 7. marts 2021.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)
FC Nordsjællands Ulrik Yttergård Jenssen under superligakampen mellem FC Nordsjælland og AC Horsens på Right to Dream Park i Farum, søndag den 7. marts 2021.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skuffet træner tager ansvaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuffet træner tager ansvaret
Sport Nordsjælland - 07. marts 2021 kl. 22:30
Af Rudi Dalsgaard

Der blev reageret fra bænken, men det kom for sent.

Det erkendte FC Nordsjællands cheftræner, Flemming Pedersen, efter hans hold måtte se 2-1 blive til 2-2 mod AC Horsens søndag aften.

- Vi må tage ansvaret i trænerstaben. Vi reagerer simpelthen for sent. Vi har gjort vores udskiftninger klar, da vi kan se, det sejler i vores venstre side, men udskiftningen kommer ét minut for sent, siger Flemming Pedersen.

- Vi har jo kampen, hvor vi gerne vil have den, da vi scorer så tidligt i anden halvleg, og så er det skuffende, at vi ikke kan spille den hjem. Dels er vi ikke gode nok til at holde i bolden og få det 3-1-mål, hvor der er nogle gode muligheder, da Horsens åbner sig, men det får vi ikke fuldført. Dels kommer vi til at synke for langt tilbage.

AC Horsens kom foran på et straffespark tidlig i kampen, men Magnus Kofod Andersen udlignede inden pausen.

I anden halvlegs første minut blev det 2-1 til FC Nordsjælland på et hovedstød af Ibrahim Sadiq.

Begge FC Nordsjællands mål blev sat op af stjernefrøet Kamaldeen Sulemana, der var noget mere iøjenfaldende end de seneste par kampe.

Årsagen var, at han blev tøjlet en smule mere.

- Vi begrænsede ham lidt mere i dag, og han skulle primært tage den brede position. Vi giver frihed til den enkelte spiller, og vi har forsøgt med at give ham noget mere frihed, men det har han ikke altid kunnet håndtere, siger Flemming Pedersen.

- Vi prøvede at sætte ham op i en-mod-en-situationer, og vi havde trænet de indad-skruede indlæg, som vi så også scorer på. Så det var lige efter bogen.

- Og overordnet var denne her kamp et skridt i den rigtige retning, hvis man ser på vores eget spil.

AC Horsens slap dog af sted med 2-2 på en scoring af Jonas Thorsen med godt 20 minutter igen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?