16. oktober 2021
Nichlas Hald og Nordsjælland har fået kærligheden at føle i Håndboldligaen. Billedet er fra opgøret mod mestrene Aalborg. Fredag aften tabte Nordsjælland til vicemestrene fra Bjerringbro-Silkeborg. Foto: Allan Nørregaard
Nichlas Hald og Nordsjælland har fået kærligheden at føle i Håndboldligaen. Billedet er fra opgøret mod mestrene Aalborg. Fredag aften tabte Nordsjælland til vicemestrene fra Bjerringbro-Silkeborg. Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Noerregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sidstepladsen cementeret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidstepladsen cementeret
Opdateret 17. september 2021 kl. 20:16
Sport Nordsjælland - 17. september 2021 kl. 20:09
Af René Larsen

Det lykkedes ikke Nordsjælland Håndbold at vriste sig fri af sidstepladsen i mændenes Håndboldliga. Fredag aften blev det til sæsonens fjerde nederlag i lige så mange kampe, da Nordsjælland tabte klart 35-26 til Bjerringbro-Silkeborg i Jysk Arena.

Oprykkerne mangler fremdeles at få skruet 60 minutter perfekt sammen. Det lykkedes kun momentvis i aftenens kamp, hvor Bjerringbro-Silkeborg var klare favoritter.

Kun lige i starten var Nordsjælland på omgangshøjde. Fløjen Jeppe Cieslak bragte Nordsjælland foran 5-4 i kampens start, og kort efter gjorde Kasper Kisum det til 6-5. Men det var også de to eneste gang, at Nordsjælland havde teten.

Cheftræner Simon Dahl havde allerede inden opgøret peget på vigtigheden af, at holde Bjerringbro-Silkeborgs Jacob Lassen nede på et menneskeligt niveau.

Men det havde Nordsjælland sit hyr med i starten af kampen, og efter små 20 minutters spil måtte Nordsjælland tage timeout bagud 12-8 efter tre Bjerringbro-Silkeborg-mål i træk.

Nordsjælland benyttede timeout'en til at foretage et målmandsbytte. Frederik Andersson blev afløst af Jimmi Andersen, der kun fik gjort det marginalt bedre, men Nordsjælland holdte hjemmeholdets føring til fire mål frem til pause.

Oprykkerne kom godt ud til 2. halvleg. Jesper Dahl reducerede til 19-17, og Bjerringbro-Silkeborg fik udvist Jacob Lassen i to minutter. Men den udvisning blev neutraliseret kort efter, da Kasper Kisum også fik en udvisning, og inden Nordsjælland var blevet fuldtallige igen, så var Bjerringbro-Silkeborg kommet på 21-17, og det kom Nordsjælland sig ikke over.

Bjerringbro-Silkeborgs føring blev øget til frem og seks mål, og så var spændingen væk og et klart nederlag en realitet.

Rejser du til udlandet i år?