20. januar 2021
Anders Blom Hansen (tv.) og Helsinge lagde ud i Serie 1 mod B9173 Herlev i aftes, men måtte se sig slået på et sent mål.
gallery icon

Se billedserie

Anders Blom Hansen (tv.) og Helsinge lagde ud i Serie 1 mod B9173 Herlev i aftes, men måtte se sig slået på et sent mål.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sent mål afgjorde sæsonåbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sent mål afgjorde sæsonåbner
Sport Nordsjælland - 13. august 2020 kl. 22:24
Af Rudi Dalsgaard

Helsinge tog en meget klar tur ud af Sjællandsserien i sidste sæson, og klubben har ikke lagt skjul på, at det handler om at komme direkte tilbage igen.

Men det startede med »bump på vejen«, som træner Flemming Fagerlind formulerede det efter kampen mod B1973, Herlev, som scorede Serie 1-kampens eneste mål kort før tid på noget, der mindrede om deres eneste rigtige chance i kampen.

Det tegnede ellers fint i kampens indledning. Rædklædte Helsinge tog fat i spillet og kampen fra start, og der var ikke gået mere end et par minutter, før energiske Anders Blom Hansen fik sendt et skud på mål, men i målet var Henrik Cortsen på plads for gæsterne. Og han havde i det hele taget en god dag på kontoret ved at komme i vejen for det, han skulle.

Serie 1, pulje 1
Helsinge-B 1973, Herlev 0-1 (0-0)

Mål: 0-1: Nicky Wollesen (88).
Tilskuere: 100

Efter 20 minutter var det Anders Blom Hansens tur til at lægge bolden skråt tilbage til Thomas Lilliedal, men der var heller ikke bid i hans afslutning.

B1973, Herlev stod generelt også godt på banen og virkede forberedt på Helsinges spil. For godt nok havde Helsinge bolden en del, men ofte måtte man ty til skud fra halvdistancen. Der manglede de sidste åbninger.

Anden halvleg blev mere af det samme, og hjemmeholdets overtag blev kun større. Der blev længere mellem B1973, Herlevs kontraløb, men Helsinge savnede den sidste skarphed i de afgørende afleveringer.

11 minutter før tid kom Nicklas Hvolby på skudhold ved at trække ind i banen fra venstre side, men hans skud blev klaret af Cortsen i målet, og gæsterne levede videre.

Og de blev i den grad spillevende to minutter før tid. Lange Nicky Wollesen oppe i angrebet fik sendt mange dårlige bolde efter sig i løbet af kampen, men denne gang lå stikningen godt, og alene med målmand William Frederiksen satte angriberen sikkert bolden ind til 1-0.

Helsinge pressede på til sidst og overtiden, men igen manglede der kvalitet i indlæggene, hvis de skulle føre til mere end tilfældigheder i feltet.

Thomas Lilliedal og Helsinge lagde ud i Serie 1 mod B9173 Herlev

Thomas Lilliedal og Helsinge lagde ud i Serie 1
mod B9173 Herlev torsdag aften. Foto: Rudi Dalsgaard


Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?