10. april 2021
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Ufarlige Allerød tabte forårspremiere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Ufarlige Allerød tabte forårspremiere

Herlev vandt fortjent 1-0 over Allerød, der ikke på nogen måder var farlige.

Sport Nordsjælland - 01. april 2021 kl. 18:20
Af Mads Hussing

Selvom Allerød stadig havde været på banen i Herlev, så ville der stadig ikke være de store chancer for, at holdet havde scoret.

I 90 minutter på udebane mod Herlev havde de ingen store chancer, og kun et par få halvstore, der med god vilje kunne have gået ind.

Derudover bar kampen præg af at være den første kamp i foråret. Ambitionsniveauet for afleveringer var høje, men det var udførelsen ikke. Den ene fejlaflevering afløste den anden.

Afgørelsen kom allerede efter 20 minutters spil, hvor Herlev slog en lang bold frem, der efter at være blevet forlænget efter en hovedstødsduel endte hos Jeppe Mathiasen, der trods en lidt spids vinkel alligevel fik bolden ind bag Magnus Christensen i Allerød-målet.

Danmarksserien, pulje 2
Herlev-Allerød 1-0 (1-0)
Mål: 1-0: Jeppe Mathiasen (20)

Allerøds træner Dennis Foss rokerede lidt rundt i pausen, hvor Mads Kragerup blev skiftet ind og spillede centralt, og hvor den for meget nyligt ankomne Morten Olsen også blev skiftet ind til en position helt fremme. Han er kommet til fra Hillerød.

Hvis der skulle have været flere mål i kampen, så havde det været mest naturligt, at de var gået til hjemmeholdet.

Midt i 2. halvleg slog de kontra, og Daniel Tocado blev spillet helt fra med Magnus Christensen, men hans skud blev overplaceret.

Allerød fik en enkelt god mulighed med ti minutter igen af opgøret. Søren Freund kæmpede sig fri i højre side, og han lagde en god aflevering tilbage til Morten Olsen, der sendte bolden over mål.

Selvom Herlev havde haft mulighederne for at lukke kampen, og det bestemt ikke havde været fortjent, hvis Allerød havde snuppet et point, så skulle der ikke mere end en enkelt scoring til for at tage et point med sig hjem nordpå.

Det skete ikke, og dermed løb Allerød ind i sit bare andet nederlag i sæsonens første 10 kampe. Med nederlaget rykkede de ud af top fire.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?