27. september 2021
David Poulsen runder Sebastian Musanti Søndergaard. Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

David Poulsen runder Sebastian Musanti Søndergaard. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Første sejr til Rudersdal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Første sejr til Rudersdal
Sport Nordsjælland - 12. september 2021 kl. 15:44
Af René Larsen

Det var en historisk eftermiddag på Vedbæk stadion. Med 2-0-sejren over Liria erobrede FC Rudersdal sig dets første sejr i Sjællandsserien nogensinde.

Det skete til trods for, at gæsterne var mest på bolden. Men midt i 1. halvleg fik FC Rudersdal sig foran første gang, at holdet rigtig viste tænder. David Poulsen fik afsluttet. Lirias målmand Alexander Glentov klarede med en fodparade, men riposten strøg direkte ud til Sebastian Ibsen, der sendte bolden fladt i nettet.

Anden halvleg startede som en åben slagudveksling. Mads-Emil Røstbjærg brugte sin store speed til at bringe sig fri tre gange, men Liria slap med skrækken. Niklas Gunder sen havde også en åben skudmulighed, men han forsøgte at lobbe bolden over Liria-målmanden, og den gik ikke.

Liria sværmede også omkring Rudersdals mål. Den tidligere FC Nordsjælland og AB-angriber Nichlas Rohde var tættest på med et forsøg på stolpen.

Et kvarter før tid faldt afgørelsen. Med stort overblik headede anfører Casper Strømmen en dyb stikning til Anton Egholm, der eksekverede sikkert til 2-0.

Sjællandsserien pulje 1
FC Rudersdal-Liria 2-0 (1-0)

Mål: 1-0: Sebastian Ibsen (24), 2-0: Anton Egholm (76)

Tilskuere: 60

Stemmer du til kommunalvalget i år?