6. maj 2021
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Birkerød og Vordingborg deler i dramatisk kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Birkerød og Vordingborg deler i dramatisk kamp

Personlige fejl, straffespark og rødt kort i endnu en uafgjort mellem de to hold.

Sport Nordsjælland - 28. april 2021 kl. 22:16
Af Mads Hussing

De to hold mødtes i forårspremieren 5. april, hvor det blev 3-3. Siden dengang har begge hold spillet fire kampe, og begge hold har tabt to og vundet to.

Med 3-3 i deres første opgør, så var der lagt op til et målrigt opgør. Det begyndte da også i samme stil.

Der var endnu ikke spillet et kvarter, da Vordingborg fik hjørnespark i deres venstre side, og det blev sendt indover til en højtsvævende Nicklas Rasmussen, der kunne heade bolden ned i det ene målhjørne.

Birkerøds Simon Vollesen ville ikke stå tilbage for det, så han driblede i venstre side af Vordingborgs felt, men indlægget blev blokeret af en forsvarer.

Danmarksserien, pulje 2
Birkerød-Vordingborg 2-2 (1-2)
Mål: 0-1: Nicklas Rasmussen (15) 1-1: Troels Cilius (24), 1-2: Nicolai Andreasen (30), 2-2: Jakob Sten Madsen (73),
Advarsler: Frederik Nielsen (24), Vordingborg, Oscar Hartkopf (37), Birkerød, Victor Plenge (90), Vordingborg
Udvisning: Mikkel Porsborg (90), Vordingborg
IF Skjold Birkerød: Jacob Mencke - Rasmus Andersen, Jacob Østerby (83: Tobias Lawætz), Mathias Kokfelt - Nikolaj Hofland (90: Oliver Christian Carl), Magnus Jensen (70: Emil Willer), Oscar Hartkopf, Simon Vollesen, Mads Bagger - Troels Cilius, Jakob Sten Madsen.
Vordingborg IF: Timmi Nielsen - Jacob Piilgård, Frederik Nielsen, Nicklas Rasmussen, Mikkel Porsborg, Emil Brandt - Glenn Just Schreiber, Anders Steen Nielsen (85: Kristoffer Bay Lohse) - Benjamin Rud Jensen (80: Victor Plenge) - Nicolai Andreasen, Andreas Lissau.

Dommeren pegede på straffesparkspletten, og det straffe tog Troels Cilius sig sikkert af.

- Det var en dommer uden situationsfornemmelse, mente Vordingborgs træner Jan Faber.

Birkerøds forsvar var i flere situationer usikre. Bolde blev ikke clearet ordentligt, og det gav Vordingborg muligheder.

Målet til 2-1 blev scoret efter en fejl i forsvaret, hvor en lang bold fik lov til at svæve over samtlige af de bageste folk. Det opfattede Nicolai Andreasen, der helt alene med Jacob Mencke i Birkerød-målet scorede sikkert.

- Vi giver dem to mål på to kæmpe store personlige fejl, siger Birkerøds træner Benny Gall.

Det var stillingen ved pausen, og for dem, der havde håbet på, at det målsøgende spil fortsatte i 2. halvleg blev skuffede.

Vordingborg trak sig en smule tilbage, og lod Nicolai Andreasen ligge alene i front. Han prøvede at holde på bolden, når den blev skudt op til ham, men han var meget overladt til sig selv.

- Vi falder i 2. halvleg, men vi har store chancer, vi brænder, siger Jan Faber.

Birkerød kom længere frem på banen, men Vordingborg-forsvaret stod for det meste sikkert.

Der var dog lidt sprækker, da Jacob Sten Madsen kom fri til skud midt i 2. halvleg, men Timmi Nielsen tog sig sikkert af den.

Birkerød fik efterfølgende tre hjørnespark indenfor to minutter, men dem fik de ikke noget ud af.

Det gav dog Birkerød blod på tanden, og bare et par minutter senere sendte Simon Vollesen bolden ind fra venstre side, og den hoppede både Timmi Nielsen og Jacob Sten Madsen op efter. Det blev angriberen, der hoppede højest og sendte Birkerød på 2-2.

- Det var et ufarligt indlæg, de udlignede på, men vi må også være fair at sige, at vi også scorer på deres fejl, siger Jan Faber.

Birkerød gik efter sejren, men den store offensive satsning gjorde også, at Vordingborg fik spredte chancer på kontraangreb. Med ti minutter igen havde Nicolai Andreasen muligheden, men skuddet var lige på Jacob Mencke.

I de sidste minutter kunne sejren have gået begge veje. Både Birkerøds Troels Cilius og udeholdets Kristoffer Bay Lohse havde muligheder, der kunne have været udnyttet.

- Jeg så en kamp, hvor vi var klart det bedste hold. De ville jo ingenting. Vi har dog svært ved at finde de store løsninger til chancer, siger Benny Gall

Kampen endte dramatisk, da dommeren dømte hjørnespark til Birkerød, hvor Vordingborgs spillere mente, der var målspark.

Det fik udeholdets Mikkel Porsborg helt op i det røde felt, og han fik også direkte rødt. Det blev en af de allersidste aktioner i kampen. Dermed spillede de to hold uafgjort igen.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?