16. maj 2021
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Allerød tog igen tre point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Allerød tog igen tre point

Allerød dominerede hjemme på kunstgræsbanen ved Møllemosen, men Roskilde havde masser af chancer til at sabotere Allerøds sejr.

Opdateret 10. april 2021 kl. 17:44
Sport Nordsjælland - 10. april 2021 kl. 17:28
Af Mads Hussing

Hjemmeholdet havde modvind i 1. halvleg, og det kunne ses. Det blev en jævnbyrdig affære, hvor udeholdet havde flere gode muligheder til at komme foran. Allerød havde heller ikke helt fundet den optimale formation, for efter 20-25 minutter blev Søren Freund sendt længere frem på banen, og Jacob Jæger blev sendt ind centralt på banen.

Søren Freund blev herefter en god spilstation i det offensive spil, og det hang lidt bedre sammen for Allerød.

Det første mål kom lidt ud af ingenting. Som i sidste weekend var Morten Olsen helt i front, og det var ham, der tog chancen ude foran feltet. Bolden havde ikke en voldsom fart, men alligevel sneg den sig ind til højre for udeholdet målmand Michael Andersen.

Johan Gårdsvoll i Allerød-målet fik sæsondebut i kampen mod Roskilde, og han var i flere tilfælde redningsmanden for Allerød. Flere gange blev Allerøds forsvar løbet over ende, og en angriber endte alene med Gårdsvoll, der dog hver gang parerede fint.

Efter et kvarters spil havde udeholdet et skud på stolpen, og midt i halvlegen blev de snydt for et meget stort straffespark i Allerøds venstre side.

Danmarksserien, pulje 2, grundspil
Allerød FK-Roskilde 2-0 (1-0)
Mål: 1-0: Morten Olsen (38), 2-0: David Wagner (80)
Advarsler: Thomas P. Haberland (71), Roskilde

Det hele gik Allerøds vej, og da Sebastian Ysbæk og Tobias Christiansen blev sat ind med 35 minutter igen, så begyndte der at ske noget. Tobias Christensen løber op og ned af højre side, og når han bliver sat rigtigt op, så lægger han en masse gode indlæg.

Et kvarter før tid lagde han et af sine gode indlæg til Søren Freund, hvis skud fra meget tæt hold blev blokeret. Her kunne kampen have været lukket, men det blev den tre minutter senere.

Tobias Christiansen lagde bolden indover til David Wagner, der elegant vippede bolden over Roskildes fremadstormende målmand.

Det punkterede kampen med lige over ti minutter igen, og Allerød kunne sikkert køre kampen hjem.

Det var holdets anden sejr i træk og anden gang, at der ikke blev scoret mod holdet.

Allerød er kravlet op på en tredjeplads med samme pointantal som Greve på fjerdepladsen, men med en kamp i hånden.

Næste gang Allerød skal i aktion er på lørdag, hvor turen går til Tåstrup.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?