5. marts 2021
Hillerød jubler efter scoringen til 1-0. Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

Hillerød jubler efter scoringen til 1-0. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billederne: Lønstrup-effekten: Hillerød tævede ligamodstander

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billederne: Lønstrup-effekten: Hillerød tævede ligamodstander

Det blev til en flot 4-0-sejr i første forsøg for Christian Lønstrup i spidsen for Hillerød Fodbold.

Sport Nordsjælland - 24. januar 2021 kl. 00:56
Af Mads Hussing
arrow Læs også: Færdig i Hillerød. »Bis« vender hjem

Efter at have trænet holdet i små to uger stod den tidligere FCK'er og udlandsprofessionelle, samt tidligere træner for FC Helsingør og FC Roskilde Christian Lønstrup og hans Hillerød-hold overfor Skovshoved, der ligesom Hillerød ligger i 2. division.

Træningskamp
Hillerød-Skovshoved 4-0 (2-0)
Mål: 1-0: Rasmus Suhr (16), 2-0: Lasse Spaniel (33), 3-0: Rasmus Suhr (56), 4-0: Johannes Houborg (78)

Der er seks placeringer mellem de to hold i rækken, men i træningskampen var der klasseforskel. Hillerød sad på spillet fra start til slut, og hvor udeholdet Skovshoved havde bolden en del i den første halve time, så var de ikke meget på bolden den sidste time.

At de overhovedet havde bolden meget de første 30 minutter, var fordi de spillede bolden rundt på egen banehalvdel. For de kom ikke meget længere end det.

Det var da også helt fortjent, at Rasmus Suhr bragte Hillerød foran efter et kvarters tid. Lasse Spaniel tog chancen udefra, og den tidligere Hillerød-målmand Thomas Gall halvklarede, og Rasmus Suhr var første mand over bolden.

Et kvarters tid senere tog Lasse Spaniel igen chancen udefra, og denne gang gik bolden i mål uden hjælp fra andre. Det var i en situation, hvor den nye mand Rasmus Tangvig blev tacklet i feltet, og hvor bolden røg videre til Spaniel, der resolut sparkede på mål.

Hillerød havde kun fem på bænken, da der er mange ude med skader, så der var udskiftninger frem og tilbage flere gange i 2. halvleg.

Det gik dog ikke udover spillet, og Rasmus Suhr slog til igen omkring 10 minutter efter pausen. Her holdt Johannes Houborg en bold i spil, hvor hele Skovshoved-forsvaret troede, den røg ud over baglinjen. Han spillede ind til Suhr, der stod helt fri og ikke svigtede.

Johannes Houborg scorede det sidste mål, der blev sat ind på et straffespark begået et kvarters tid før slutfløjtet. Bolden blev sparket sikkert ind bag Thomas Gall.

På Hillerøds hold var et par nye ansigter. Blandt andre er den tidligere Helsingør- og Allerød-spiller Alexander Kiefer ny i forsvaret, og på midtbanen var der en prøvespiller med. Det var tidligere FCK-spiller Ugo de Lorenzos søn Emilio, der viste sig frem.

arrow Anfører og viceanfører får kontrakt i Hillerød
25. januar 2021 kl. 16:54 Opdateret: kl. 16:54
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?