18. april 2021
Holte møder Brøndby i pokalfinalen for kvinder
gallery icon

Se billedserie

Holte møder Brøndby i pokalfinalen for kvinder
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billeder: Ny pokaltitel til Holtes kvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billeder: Ny pokaltitel til Holtes kvinder

17-årige Frida Brinck var en af de store oplevelser i Holtes 15. pokaltitel.

Sport Nordsjælland - 28. februar 2021 kl. 18:35
Af Mads Hussing

Allerede fra første fløjt var der vild kamp om pointene i pokalfinalen mellem Holte og Brøndby. I den mennesketomme hal gik bolden flere gange over nettet, men Holte tog det første point.

Pokalfinale, kvinder
Holte-Brøndby 3-1
(25-19, 25-20, 19-25, 25-20)

Selvom Holte lige var et point eller to efter i starten af 1. sæt, så kom holdet foran 14-13, og der valgte Brøndby at tage timeout. Herefter stod der Holte på resten af sættet, og fra 17-17 så Holte sig ikke tilbage.

I 2. sæt kom Holte hurtigt foran, og de tog også en af de dueller, der definerer sådan en kamp. Da Holte kom foran 9-3 var bolden mange gange frem og tilbage, og det endte med en blokade fra Frida Brinck og Ava Sophia Cramp. 17-årige Frida Brinck gik helt uimponeret til opgaven.

Holte kom slet ikke ud til 3. sæt. Holdet kom bagud 5-0 og 11-5. Her havde Brøndbys Sofia Bisgaard havde i flere omgange krammet på Holtes blokader, som hun skød udenom efter behag. Hun servede også usvigeligt sikkert, og hun var i det hele taget medvirkende til mange Brøndby-point.

I 4. sæt fik Holte en anderledes god start, og sættet blev aldrig for alvor tæt. Frida Brinck smashede Holte foran 10-5, og Mikala Mogensen gjorde det på samme måde til 14-9. Alt imens Mette Sallerup tog imod på Brøndbys offensive slag. Det blev Mikala Mogensen, der i lighed med sidste års pokalfinale, som blev kåret til årets pokalfighter, men det kunne også være blevet Mette Sallerup.

Tættere på end fem point kom Brøndby aldrig, og dermed kunne Holte til sidst løfte trofæet for 15. gang. Nora Møllgaard kunne efter opgøret løfte pokalen som den første, hvorefter den gik på rundtur blandt alle spillere, trænere og ledere.

Læs reaktionen fra Holtes træner Sven-Erik Lauridsen i Frederiksborg Amts Avis mandag.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?