18. oktober 2021
Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Scoringskrise i Jyllinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Scoringskrise i Jyllinge
Opdateret 18. september 2021 kl. 19:23
Sport Nordsjælland - 18. september 2021 kl. 17:16
Af Niels Rasmussen og René Larsen

En scoringskrise på næsten et kvarter var for meget for hjemmeholdet HØJ i opgøret mod de formodede værste oprykningsrivaler, HC Midtjylland i lørdagens 1. divisionsopgør i Jyllinge Hallen. HC Midtjylland kunne rejse hjem til Herning med begge point efter en sejr 24-16.

Det lignede ellers en tæt kamp i 1. halvleg, hvor HØJ var foran det meste af vejen. Jeppe Jonasson gjorde det til 9-8 med lidt under fem minutter igen.

Men HØJ scorede ikke flere mål inden pause, og så kunne HC Midtjylland starte 2. halvleg med en føring 10-9.

Og da HØJ brændte den ene afslutning efter den anden på HC Midtjyllands veloplagte målmand, Frederik Hummelmose, så fik gæsterne hurtigt skabt luft med yderligere fem scoringer i træk.

Først da Max Höning fik reduceret til 10-15 ni minutter inde i 2. halvleg fik HØJ brudt dødvandet. Men målet løsnede ikke op for hjemmeholdet, der blev ved med at brænde oplagte muligheder - heriblandt fem straffekast i hele opgøret.

Bo Spellerberg fik reduceret til 14-19 på sit eneste mål i hele opgøret. Men tættere kom HØJ ikke trods et direkte rødt kort til Midtjyllands Jeppe Krogh. Gæsterne satte tingene på plads med fire mål i træk.

Rejser du til udlandet i år?