23. oktober 2020
Arkivfoto: Mads Hussing
Arkivfoto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rygterne talte sandt i Rungsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rygterne talte sandt i Rungsted
Sport Nordsjælland - 30. juli 2020 kl. 15:47
Af René Larsen

Rygterne har talt sandt om Rungsted i opstarten på sæsonen. Det har længe forlydt, at 23-årige Morten Jensen ville vende tilbage til Rungsted efter en sæson i næstbedste svenske række. Og nu er det bekræftet, at backen er klar til sin tredje sæson for Rungsted efter et år i Kristianstad i næstbedste svenske række.

- Det er dejligt at få en spiller af Mortens kaliber tilbage til klubben. Han er selvfølgelig en dygtig og alsidig back, men han er også et godt samlingspunkt i omklædningsrummet, og han er altid den første der kommer og den sidste der går, både til træning og kamp, siger direktør Thomas Friberg.

Morten Jensen er oprindeligt fra Esbjerg, men han kom allerede som ungdomsspiller til Rögle i Sverige, og han har aldrig spillet for andre end Rungsted i den danske liga.

Når rygterne om Morten Jensens ankomst talte sandt, så stiger forventningerne også til, at Rungsted i nærmeste fremtid også præsentere landsholdsspilleren Nichlas Hardt som ny mand i den marineblå trøje. Hardt er på de velinformerede ishockey-sites sat i forbindelse med Rungsted. 32-årige Hardt har senest spillet for Linköping i Sverige.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?