24. september 2020
Jubel efter Mikkel Rygaard scorede til 1-0 mod Lyngby.
Jubel efter Mikkel Rygaard scorede til 1-0 mod Lyngby.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rygaard holdt igen med jubel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rygaard holdt igen med jubel
Sport Nordsjælland - 04. oktober 2019 kl. 22:19
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var lidt af en perle, FC Nordsjællands Mikkel Rygaard leverede, da han sendte et direkte frispark i kassen til 1-0 mod sin tidligere klub Lyngby. De kongeblå endte med at fp udlignet til 1-1 og slap af sted fra Farum med ét point, men Mikkel Rygaard var glad for, at han fik scoret i netop den kamp.

arrow Læs også: FCN-træner: Vi skal på træningsbanen

Lyngbys fans var ikke glade for den måde, han forlod klubben på for godt halvandet år siden, men efter kampen fik Mikkel Rygaard dog masser af kram - også af Lyngbys holdleder Henrik »Lux« Sørensen, der ellers er Lyngbymand ud til fingerspidserne.

- Han er glad for det ene point, for ellers havde jeg nok ikke fået en krammer, griner Mikkel Rygaard, der dog var meget tilfreds med at få bolden i mål mod Lyngby.

- Jeg havde inden kampen drømt om at score. Jeg havde også håbet at vinde. Men det er bare dejligt at komme tilbage på scoringstavlen, og at det var mod Lyngby kunne næsten ikke skrives bere. Det betyder meget. Jeg havde en god tid i Lyngby, men det endte lidt skidt. Jeg vil bare gerne bevise, at jeg er en god fodboldspiller, og det var dejligt at vise, at jeg stadig kan, siger Mikkel Rygaard.

Han lod dog ikke jublen løbe af med sig, selv om det kunne være fristende, efter han blev buet af i stor stil, lige inden han sparkede frisparket.

- Jeg har aldrig været sindssygt god til at juble, men det var da lidt afdæmpet, fordi det var mod Lyngby. Tilskuerne var lidt efter mig, og det havde jeg forventet. Men jeg må hellere holde mig i skindet. Der er ingen grund til at blive mere uvenner med dem, end jeg er i forvejen.

arrow FCN satser alt på pokalturneringen trods profil-fravær
04. oktober 2019 kl. 22:15 Opdateret: kl. 22:16
arrow Efter chancehav: Lyngby redder æren mod FC Nordsjælland
04. oktober 2019 kl. 20:58 Opdateret: kl. 21:00
Har debatten om sexisme taget overhånd?