24. oktober 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rungsted vinder premiere i straffeslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rungsted vinder premiere i straffeslag
Sport Nordsjælland - 18. september 2020 kl. 22:33
Af René Larsen

Ishockey-sæsonen fik en tung start, da statsminister Mette Frederiksen, et par timer inden pucken blev sat i spil, strammede på skruen på grund af den stigende corona-smitte. Det betyder, at der er endnu færre, der kan komme til ishockey, end der i forvejen var udsigt til.

arrow Læs også: Vanopslagh giver en omgang åndelig rigdom

Fredagens premiererunde var dog ikke påvirket af de nye stramninger, og de forsvarende mestre fra sæsonen 18/19 Rungsted startede den nye sæson stærkt.

Midt i 1. periode fik Rasmus T. Andersson sendt pucken ind bag Thomas Lillie, der før denne sæson skiftede fra Rungsted til Esbjerg.

Isligaen
Esbjerg-Rungsted 3-4 efter str
(0-2, 3-0, 0-1, 0-1)
Mål: 0-1: Rasmus T. Andersson (10.29), 0-2: Nichlas Hardt (17.50), 1-2: Christian Wejse (25.00), 2-2: Jeppe Winther (32.08), 3-2: Brady Shaw (38.05), 3-3: Rasmus T. Andersson (41.13)

Og inden 1. periode var slut øgede Nichlas Hardt til 2-0 i sin ligadebut for Rungsted. Det var Hardts første optræden i den bedste danske række i 12 år. Landsholdsspilleren forlod Herlev tilbage i sæsonen 2007/08 har siden tilbaragt karrieren i svensk og finsk ishockey.

Rungsted har med indkøbet af Nichlas Hardt placeret sig pænt i det favoritfelt, der bejler til titlen, men til det felt hører Esbjerg også.

Hjemmeholdet vendte op og ned på billedet i 2. periode med tre scoringer, så Rungsted var presset før 3 periode.

Midtvejs fik Rasmus T. Andersson med sit andet mål i kampen udlignet til 3-3, da Andre Pison Stærmose tog udsynet for Thomas Lillie foran Esbjergs mål.

Det var dog Esbjerg, der pressede hårdest på for at få skabt en afgørelse i ordinær spilletid, men Rungsted har i den rutinerede svensker Christopher Nihlstorp sikret sig en keeper af høj-høj klasse. I et tilfælde var Rungsted dog også heldig med kendelserne, da dommertrioen markerede for blokering sekundet inden Esbjerg sendte en løs puck i nettet. Men den scoring blev annulleret, og så måtte de to hold ud i sudden victory.

Der var flere chancer til begge sider for at afgøre kampen med en scoring i spilet tre-mod-tre. Nikolaj Rosenthal og Rasmus T. Andersson var alene igennem, men de fik ikke passeret Lillie.

Dermed måtte de to hold ud i straffeslag, og her var Rungsted nådesløse. Tim Daly, Rasmus T. Andersson og Alex Widemann scorede på alle Rungsteds tre forsøg, og da Christopher Nihlstorp reddede forsøget fra Esbjergs Craig Puffer var kampen afgjort.

- Det er lidt lotteri, når det går ud i straffeslag, erkender Rungsted anfører Joachim Holten Møller overfor TV2 Sport efter opgøret og fortsætter:

- Spillemæssigt er der stadig plads til forbedringer. Vi giver lidt meget væk.

Rungsted sæsondebuter på hjemmebane nu på tirsdag, hvor Herning gæster Hørsholm Skøjtehal.

arrow Boligtrend: Store fordele i at rive ned og bygge nyt
19. september 2020 kl. 09:00 Opdateret: kl. 12:30
arrow Borgmester: Direktøren lyver ikke og skal ikke fyres
18. september 2020 kl. 17:31 Opdateret: kl. 15:52
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?