16. oktober 2021
Der har været lidt for meget at tænke over for Rungsted og målvogter Ville Kolppanen, og nu har klubben hentet en nye spiller ind. Foto: Mads Hussing
Der har været lidt for meget at tænke over for Rungsted og målvogter Ville Kolppanen, og nu har klubben hentet en nye spiller ind. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rungsted reagerer på skidt start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rungsted reagerer på skidt start
Opdateret 28. september 2021 kl. 21:02
Sport Nordsjælland - 28. september 2021 kl. 21:00
Af Rudi Dalsgaard

Man behøver ikke kigge længe i stillingen i den hjemlige ishockeyliga for at konstatere, at Rungsted ikke er kommet godt fra start.

Efter seks kampe har nordsjællænderne stadig sin første sejr i ordinær tid til gode, og det har efterladt Rungsted på sidstepladsen i ligaen.

Ikke lige det man regner med, når man er forsvarende dansk mester. Så nu reagerer klubben ved at hente den ungarnske højrewing, Donát Szita.

Den 23-årige angriber kommer fra Fehervar19 i hjemlandets liga, hvor han i 38 kampe i sidste sæson lavede 10 point fordelt på to mål og otte assists.

Han har spillet fire UVM-turneringer og har 14 optrædender for det ungarske A-landshold. Han skulle også have været med på Ungarns OL-kvalifikationshold, men blev stoppet af en skade.

Han har i sine i alt 153 kampe i den bedste ungarske række leveret i alt 33 point.

- Efter seks kampe hvor vi kun har samlet fire point sammen, var det på tide at gøre noget for at styrke holdet, siger Rungsteds sportschef, Morten Hagen, til klubbens hjemmeside.

- Donat er en spiller som har et godt skøjteløb og er god i nærkampsspillet.

Men selv om Morten Hagen og klubben nu henter forstærkninger, så understreger han, at forventningerne til holdet har været af en lidt anden kaliber end det, der er blevet leveret ind til videre.

- Det er hævet over enhver tvivl at vi har haft mange skader, men når det er sagt så har vi større forventninger til holdet, end hvad vi har set indtil videre. Vi tager på vores skuldre, at vi skal være et tophold i Metal Ligaen, og det er vi meget langt fra, når man tager et kig i tabellen, siger Morten Hagen.

Rejser du til udlandet i år?