21. april 2021
Alex Wideman var impliceret i et par uheldige perioder, men det kom ikke til at koste, og nu er Rungsted bare en sejr væk fra DM-finalen. Foto: Per Christensen
Alex Wideman var impliceret i et par uheldige perioder, men det kom ikke til at koste, og nu er Rungsted bare en sejr væk fra DM-finalen. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rungsted er en sejr fra DM-finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rungsted er en sejr fra DM-finalen

Med tredje sejr på stribe over Sønderjyske er Rungsted tæt på at nå DM-finalen igen.

Sport Nordsjælland - 06. april 2021 kl. 22:39
Af Mads Hussing

De regerende mestre slog Sønderjyske 3-2 i Vojens, og efter et nederlag til nordsjællænderne i første kamp, så har Rungsted nu taget tre på stribe og mangler bare den sidste.

Den kan komme allerede på fredag, hvor Rungsted tager imod i Hørsholm til femte finale. Hvis ikke det lykkes for Rungsted der, så er der to chancer mere for at komme i DM-finalen.

DM-semifinale, 4. kamp
Sønderjyske-Rungsted 2-3
(0-0, 0-1, 2-2)
Mål: 0-1: Nichlas Hardt (23.39), 0-2: Shane Hanna (45.24), 1-2: Rasmus Lyø (50.47), 2-2: Matt Prapavessis (53.51), 2-3: Hampus Gustafsson (55.13)
Udvisninger: Sønderjyske 1x2 minutter, Rungsted 5x2 minutter


Dermed fører Rungsted 3-1 i kampe. Der bliver spillet bedst af syv kampe.

Det blev en tæt kamp mellem to hold, der ikke gav alt for meget væk. De var begge meget påpasselige i undertalsspil, og ingen af Rungsteds mål blev scoret i overtal.

Første periode endte uden scoringer og med 11-11 i antallet af skud på mål. Sønderjyske dominerede den periode og kunne have været foran, men de fik ikke scoret.

Det gjorde Rungsted til gengæld kort inde i anden periode, hvor Nichlas Hardt scorede for tredje kamp på stribe. Shane Hanna fordoblede føringen kort inde i 3. periode, og så var Sønderjyske presset.

Man kunne mærke betydningen af kampen, for der var masser af småskærmydsler rundt om på banen, hvor folk stod og skubbede til hinanden.

Rasmus Lyø bragte spændingen tilbage i kampen, da han hamrede pucken i nettet fra venstre side. Alex Wideman kunne have blokeret, men han gjorde sig ikke særlig bred.

Wideman gjorde sig heller ikke heldigt bemærket fire minutter senere, da han på et helt ufarligt sted trak en unødvendig udvisning med otte minutter igen.

I det overtal udnyttede hjemmeholdet overtaget til at bringe sig helt tilbage i kampen, da Matt Prapavessis scorede sit første mål i semifinaleserien.

Det ville Rungsteds Hampus Gustafsson dog ikke have siddende på sig, og han blev sat op af Nikolaj Rosenthal bare 80 sekunder senere og satte pucken i nettet fra venstre side.

Det var sidste mål i opgøret, og dermed er Rungsted tæt på at kunne genvinde DM-trofæet, som de vandt i 2019, og da der ikke var nogen vinder sidste år, så er holdet fra Nordsjælland stadig regerende mestre.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?