12. juli 2020
U20-VM skal spilles på isen i Rungsted.
U20-VM skal spilles på isen i Rungsted.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rungsted bliver VM-vært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rungsted bliver VM-vært
Opdateret 22. juni 2020 kl. 18:03
Sport Nordsjælland - 22. juni 2020 kl. 17:37
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sæsonen 2020/21 får Danmark igen et ishockey-VM på hjemmebane. Det bliver herrernes U20-landshold, der ved Division IA-VM igen skal forsøge at spille sig op blandt verdens 10 bedste nationer.

Turneringen bliver spillet i Hørsholm Skøjtehal, hvor seks nationer spiller om oprykning. Danmark får besøg af Hviderusland, Kasakhstan, Letland, Norge og Ungarn.

U20-Division I-VM bliver spillet enten i december 2020 eller i februar 2021 og samtlige kampe spilles i Hørsholm.

- Vi glæder os helt vildt til at præsentere ungdoms-VM på dansk is igen, og i det hele taget glæder vi os bare til at få en VM-turnering på hjemmebane igen. Herrernes U20-VM har høj international status, og selv på næstbedste niveau er ishockeyen af høj kaliber, siger formand for Danmarks Ishockey Union Frederik Bach Nielsen i en pressemeddelelse.

Værtskommunen Hørsholm ser frem til udenlandsk besøg.

- I Hørsholm Kommune har vi stolte traditioner for ishockey, og vi glæder os over, at vi med U20-VM kan vise morgendagens stjerner frem for alle ishockey-interesserede. Samtidig bliver det fantastisk at kunne byde velkommen til de mange udenlandske ishockeygæster, der kommer forbi i løbet af VM-ugen. Det bliver vores fornemste opgave at sørge for, at de får et godt ophold her i kommune, siger Nadja Hageskov (C), formand for Sport-, Fritid- og Kulturudvalget i Hørsholm Kommune.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?