5. marts 2021
Hillerøds U17-drenge havde Lyngby U17 Liga-hold i torvene ved pausen, men måtte se sig løbet over ende i anden halvleg i pokalkampen om en plads i kvartfinalen.
gallery icon

Se billedserie

Hillerøds U17-drenge havde Lyngby U17 Liga-hold i torvene ved pausen, men måtte se sig løbet over ende i anden halvleg i pokalkampen om en plads i kvartfinalen.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pokaldrømmen levede i en halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pokaldrømmen levede i en halvleg
Sport Nordsjælland - 18. november 2020 kl. 21:41
Af Rudi Dalsgaard

Det lugtede af noget af en overraskelse i pokalturneringen for U17-drenge onsdag aften, hvor Hillerød Fodbold fra Mesterrækken spillede mod Lyngbys U17 Liga-hold.

For ved pausen stod det 2-1 til det undertippede hjemmehold, efter Hillerød fik udlignet Lyngbys tidlige føring til 1-1 på et straffespark, og det blev siden 2-1 op en halvflugter, der sad helt ude ved stolpen.

Men Lyngby kom stærkt ud fra pausen og viste hurtigt, at de havde læst Hillerøds høje og optimistiske presspil. Det blev 2-2 efter en dødbold, og Lyngby kom foran 3-2 efter et straffespark.

Og så begyndte forskellen på de to hold at vise sig. Lyngbys kvikke kombinationer skilte Hillerød ad, og med syv minutter igen havde Lyngby lavet fire mål mere og førte 7-2.

I kampens døende minutter fik Hillerød dog pyntet på resultatet, så det hele sluttede med stillingen 4-7.

Flot pokaltogt

Hillerød Fodbold U17-drenge er gået på sejrsmarch gennem Mesterrækken i denne sæson med 11 sejr og bare et enkelt nederlag i 13 kampe, hvor man også kun har lukket ni mål ind.

Derfor er holdet nu også at finde i Øst 2-rækken til foråret. Den har man allerede erfaring med via pokalturneringen. Her var første modstander Virum fra Række 2, og de blev slået 7-0, men så fulgte Øst 2-holdene fra Frem og Frederikssund, som blev sendt hjem med nederlag på 4-1 og 3-2.

I kvartfinalen, som spilles til marts, skal Lyngby møde et andet nordsjællandsk hold, Hørsholm/Usserød, der til daglig spiller i Øst 1 og på sin tur i kvartfinalen har sendt både FC Helsingør og Hvidovre fra U17 Divisionen ud.

Derudover er Ledøje-Smørum fra Øst 1 også stadig med efter at have sendt B.93 (Divisionen) og Fremad Amager (Øst 1) ud, og de skal op mod Roskilde fra U17 Divisionen, mens HB Køge møder FC København og AB får besøg af FC Nordsjælland.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?