15. januar 2021
Peter Møller i en kamp for Værløse, inden han drog ud på eventyr. Arkivfoto: Jens Wollesen
Peter Møller i en kamp for Værløse, inden han drog ud på eventyr. Arkivfoto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Peter Møller hjem til Værløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Møller hjem til Værløse
Sport Nordsjælland - 07. juli 2020 kl. 20:53

Tilbage i sæsonen 2013/14 blev Peter Møller kåret som årets talent i dansk basketball, og Værløse-spilelren fik sin debut på det danske landshold.

Det blev samtidig startskuddet til en karriere, der har bragt ham vidt omkring, men fra den kommende sæson er han tilbage hvor det hele startede, nemlig i Værløse.

- Vi er enormt stolte. Det er en stor kapacitet både på og udenfor banen at få tilbage, skriver Værløse Basketballklub på dets hjemmeside.

Peter Møller forlod Værløse som 19-årig til fordel for et år hos universitetsholdet Liberty Flames. Derefter havde han tre sæsoner Metro State University of Denver, inden han tog hjem til Danmark igen, hvor han de seneste to år har optrådt for Svendborg Rabbits.

- Der er ingen tvivl om at Peter skal bidrage med noget rutine hos vores unge talentfulde hold. Derudover som vi frem til at få endnu en spiller ind i truppen som kan styrke vores niveau, lyder det fra Værløse Basketballklub.

Peter Møller har indgået en etårig aftale med Værløse, og det er planen, at han sideløbende skal læse en Master i Entrepreneurship & Innovation på Lund University.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?