4. april 2020
Den nyoprykkede U19-spiller, Oliver Fjeldal, jagter, Ledøje-Smørums nye men rutinerede stopper, Yaqoob Butt. Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Den nyoprykkede U19-spiller, Oliver Fjeldal, jagter, Ledøje-Smørums nye men rutinerede stopper, Yaqoob Butt. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Optimisme i Hundested før foråret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Optimisme i Hundested før foråret
Sport Nordsjælland - 23. februar 2020 kl. 16:55
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det lyder måske ikke af alverden, når Sjællandsseriens nummer fire, Hundested, spiller uafgjort 1-1 mod et Serie 1-hold i en træningskamp, men Hundested var nu godt tilfreds efter opgøret lørdag eftermiddag i Smørumnedre.

For dels er Ledøje-Smørum tophold i Serie 1, og dels var der i lørdagens træningskamp adskillige spillere i opstillingen, der sædvanligvis figurer på klubbens førstehold i danmarksserien.

I opgøret lige forinden havde Ledøje-Smørum spillet mod Karlslunde, og alle reservespillerne fra den kamp fortsatte i startopstillingen mod Hundested. Derudover stillede hjemmeholdet med de to nytilkomne Yaqoob Butt og Austin Smith, der begge har solid erfaring fra 2. divisions-niveau.

Så modstanden var absolut kvalificeret, og det blev da også en helt lige kamp.

Hundested bragte sig ganske vist tidligt foran, da Gustav Schou efter små ti minutter sparkede bolden fladt i nettet.

Men Ledøje-Smørum havde bestemt også dets muligheder, og Hundested kunne være glade for, at Christian Solhøj er tilbage i målet efter en længere skadesperiode.

Det gælder i øvrigt flere spillere, som eksempelvis Rasmus Koch og Marco Rytter.

- Det ser godt ud. Vi er blevet bredere og stærkere, siger Hundesteds træner Michael Schou.

Ud over at nogle folk er kommet tilbage fra skader, så har Hundested også fået tilgang af Lukas Andersen fra naboerne Frederiksværk, mens Rasmus Philipsen i efteråret var inde omkring Hillerøds 2. divisionshold.

Til lørdagens kamp var Hundested uden Casper og Daniel Rimmer på grund af civilt arbejde. Nicklas Granzow var forhindret af en flytning, mens Nis Prior er ude med en skade. Eneste afgang er Marc Oxenløwe, der er gået tilbage til Frederiksværk.

Lars Bonde kunne have bragt Hundested på 2-0 i 2. halvleg, da han fik taget en diagonalbold godt med sig, men han fik overplaceret sin afslutning, så bolden lige gik forbi den fjerneste stolpe.

I stedet fik Ledøje-Smørum fortjent udlignet et lille kvarter før tid på en af de mange chancer, som hjemmeholdet kom frem til. Mikkel Brøchner stod for det udligningen med et fladt skud.