8. maj 2021
Birkerød og Herlev spiller 0-0 i Danmarksserien 17. oktober. Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Birkerød og Herlev spiller 0-0 i Danmarksserien 17. oktober. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opmuntring for Birkerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opmuntring for Birkerød
Sport Nordsjælland - 17. oktober 2020 kl. 16:45

Af René Larsen
Skjold Birkerød kunne godt tillade sig at fejre lørdagens uafgjorte 0-0-resultat mod Herlev IF som en sejr. Det var dog ikke for det, at det på nogen måde var ufortjent. Pointdelingen var retfærdig nok, men Skjold Birkerød havde ikke de bedste odds til opgøret.

De seneste fire kampe er tabt sammenlagt 0-14, og til lørdagens opgør var cheftræner Benny Gall ude i samtlige kringelkroge af truppen - og lidt til.

Således var Skjold Birkerød uden den centrale midtbaneduo, Simon Vollesen og karantæneramte Magnus Hejbøll Jensen. Der til kom en nærmest helt nyt til lejligheden sammensat forsvar i fraværet af Sebastian Ramsing, Mathias Kokfelt og Jacob Østerbye.

Det gav debut til Alexander Helk, og den sædvanlige angriber Jakob Sten Madsen blev rykket tilbage som central stopper i forsvaret. Det var slet ikke nogen dårlig idé, for Jakob Sten Madsen styrede forsvaret flot, og så kom han tilmed i vejen på målstregen, da Herlev IF mod slutningen af 1. halvleg kom til en stor chance.

Birkerød-målmand Magnus Høgh Petersen efterlod en løs bold i feltet efter en indgriben. Ad flere ombæringer endte bolden midt for mål til Herlevs Ahmad Traore, men Jakob Sten Madsen fik blokeret skuddet på stregen.

Efter en fornuftig start måtte Birkerød se sig trykket tilbage på banen, men hjemmeholdet klarede frisag frem til pausen. I anden halvleg fortsatte Herlev med at have overtaget, medens Birkerød levede på omstillinger.

Alligevel var det Birkerød, der havde den største mulighed for at afgøre kampen. I første omgang blev Niklas Toft Kristiansens afslutning blokeret, men det gav endnu en løs bold i feltet. Den var Oscar Hartkopf over, men han måtte se Herlevs målmand Lasse Gram redde sit hold fra et overraskende nederlag.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?