29. oktober 2020
Nikolaj Kristensen kæmper her langs sidelinjen i Vanløse Idrætspark. Han havde en stor chance til sidst i kampen, men den blev der ikke scoret på. Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

Nikolaj Kristensen kæmper her langs sidelinjen i Vanløse Idrætspark. Han havde en stor chance til sidst i kampen, men den blev der ikke scoret på. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Offday i Vanløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Offday i Vanløse
Sport Nordsjælland - 11. august 2018 kl. 16:41
Af Mads Hussing

Hillerød Fodbold havde ikke redskaberne til at åbne Vanløses forsvar i lørdagens udekamp mod Vanløse, som hjemmeholdet vandt 3-0. Vanløse spillede mest direkte, og selvom Hillerød havde bolden mest, så var hjemmeholdet farligst.

Hillerød virkede i perioder teknisk bedre end Vanløse, og når holdet endelig fik gang i kombinationerne, så kunne Vanløse ikke følge med. Det var dog kun i glimt så kort som lynnedslag, at kombinationerne virkede, og Hillerød faldt tilbage til halvskidte afleveringer og dårlige beslutnigner.

Det blev 1-0 efter 18 minutter, hvor Jonathan Witt i et par omgange ikke fik sparket bolden væk fra det farlige område, og til sidst stod han med to modstandere omkring sig. Jacobus A. C. Castelijns fik fati bolden, og fra kanten af feltet sparkede han hjemmeholdet foran til de fleste på den store tribunes store tilfredshed.

20 minutter inde i 2. halvleg kom Vanløse foran 2-0, og det fik Hillerøds træner Kasper Jørgensen til at reagere. Han tog Lasse Spaniel og Rasmus Harm ud, og ind kom Jackie Rasmussen og Essam Salamoun. Jackie Rasmussen tog Jonathan Witts plads i midterforsvaret, og Witt gik helt frem i angrebet. Planen var klar - nu skulle der hældes bolde frem, og så skulle Witt og Mikkel Andersen omsætte det til mål.

Det kom aldrig til at ske. Hillerød havde deres første chancer i det 91. minut, hvor først Nikolaj Kristensen var tæt på, og minuttet efter skulle Jonathan Witt have scoret, da han stod helt fri foran mål, men hovedstødet gik langt over.

Det store Hillerød-pres gav muligheder i den anden ende, og det udnyttede Vanløse i det fjerde overtidsminut. Her blev der spillet en lang bold frem til Asger Højmark Jensen, der kunne lægge den på tværs til en helt fri Steffen H. Andersen, der sikkert kunne sætte kampens sidste mål ind.

2. division
Vanløse-Hillerød 3-0 (1-0)

Mål: 1-0: Jacobus A. C. Castelijns (18), 2-0: Mohammad Shabban Hussain (65), 3-0: Steffen H. Andersen (90)

Advarsler: Christian Thorup (20), Vanløse, Mohammad Shabban Hussain (51), Vanløse, Magnus Klarskov Nielsen (58), Hillerød, Jackie Rasmussen (81), Hillerød, Asger Højmark Jensen (86), Vanløse, Asger Højmark Jensen (90), Vanløse.

Tilskuere: 300

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?