7. marts 2021
FC Helsingørs cheftræner skal i dag kigge på en estisk landsholdsspiller for at se, om han kan tilføre truppen noget. Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

FC Helsingørs cheftræner skal i dag kigge på en estisk landsholdsspiller for at se, om han kan tilføre truppen noget. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny prøvespiller: Estisk landsholdsspiller træner med i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny prøvespiller: Estisk landsholdsspiller træner med i dag

Der kommer ny mand til prøvetræning, som har spillet 13 landskampe og masser af ungdomslandskampe.

Sport Nordsjælland - 19. februar 2021 kl. 08:30
Af Mads Hussing

Det kan være, at FC Helsingørs fans skal lære navnet Mihkel Ainsalu at kende. For den estiske landsholdsspiller skal træne med truppen de kommende dage.

Grunden til at han eventuelt kan skifte udenfor transfervinduet er, at han står uden klub, efter at han det seneste halve år har været i PFK Lviv i ukrainsk fodbold. Før det har han spillet for de mangedobbelte estiske mestre Flora Tallinn.

FC Helsingørs cheftræner Morten Eskesen kender ikke meget til Mihkel Ainsalu udover klip på Youtube og hans statistik i programmet WyScout.

- Jeg skal finde ud af i dag, hvem han er. Han skal træne med i dag. Han er central midtbanespiller fra Estland, og han er en. vi er blevet tilbudt, siger Morten Eskesen.

På spørgsmålet om, det ikke borger for en vis kvalitet, at spilleren er nuværende estisk landsholdsspiller, er svaret fra cheftræneren:

- Det burde det. Vi vil gerne se ham i vores miljø. Det er selvfølgelig primært det fodboldfaglige, vi kigger på, men vi skal også se på, hvem han er som person. Heldigvis er de fleste gode personer.

På de centrale midtbane for FC Helsingør huserer Daniel Norouzi og Frederik Juul Christensen.

- Det er den eneste plads, vi ikke har dobbeltgardering på, siger Morten Eskesen, der dog nævner Oliver Kjærgaard og Mathias Christensen, der også kan spille centralt på midtbanen.

- Men Oliver ser vi mere som tier nu, siger han.

- Så vi kigger efter en, der kan skærpe konkurencen blandt de to, siger cheftræneren.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?