2. august 2021
Kamaldeen Sulemana med telefonen til øret inden en træning i FC Nordsjælland, hvor han ikke deltog. Han er endegyldigt på vej væk. Der er kun tilbage at vælge fremtidens destination.
Kamaldeen Sulemana med telefonen til øret inden en træning i FC Nordsjælland, hvor han ikke deltog. Han er endegyldigt på vej væk. Der er kun tilbage at vælge fremtidens destination.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu skal Kamaldeen bare vælge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu skal Kamaldeen bare vælge

Fodbold: Aftalerne med de interesserede klubber er på plads. Nu skal Kamaldeen Sulemana bare selv tage en beslutning om, hvor fodboldfremtiden ligger.

Sport Nordsjælland - 22. juni 2021 kl. 17:35
Af Rudi Dalsgaard
arrow Læs også: Nye navne skal i kamp

Han slasker lidt rundt, hygger, hænger ud og laver sjov med sine holdkammerater.

Men det er badesandaler, han har på fødderne, så selv om Kamaldeen Sulemana er til stede til FC Nordsjællands opstartstræning, så er det ikke med de store ambitioner - fra hverken ham selv eller klubben - om at deltage synderlig meget i træningen.

Der bliver passet på ham, for han er på vej væk. Det er kun et spørgsmål om tid, før der sker noget, og derfor kom han heller aldrig af sted med det ghanesiske landshold, hvilket ellers var planen inden sommerpausen.

- Det endte med, at han ikke var afsted med landsholdet. Jeg tror, han meldte fra, fordi der har været gang i den, siger cheftræner i FCN, Flemming Pedersen og fortsætter om Kamaldeen Sulemana.

- Han er her, men vi venter jo bare på, at der skal ske noget. Det er op til Kamaldeen selv og hans beslutning. Vi har ikke mere at sige, for alt er ordnet med de forskellige klubber. Så vi venter bare.

- Han skal finde det, han selv synes er det rigtige for ham.

Derfor er hans navne også mere eller mindre slettet fra de planer, der bliver lagt for FCN-truppen i den kommende opstart.

- Han indgår ikke i planerne, for jeg kan ikke forvente, at han er her eller vælger at sige, at han vil blive. Jeg forventer, at han vælger en af de rigtig gode muligheder, han har. Og at han ikke spiller her i den kommende sæson. Det er det mest sandsynlige, siger Flemming Pedersen.

På rygtebørsen har det ikke skortet med store klubnavne, der har budt sig til. Manchester United, Ajax og Leverkusen, men sidstnævnte har dog lige købt et FCN-talent i kraft af den bare 16-årige Zidan Sertdemir, der er taget til det tyske.

Men det kan også blive andre steder end dem, der har været fremme.

- Lad mig bare sigedet sådan, at der er flere end dem (Manchester United og Ajax, red.), siger Flemming Pedersen.

Den 19-årige fløjraket har spillet 47 kampe for FC Nordsjælland og scoret 14 mål i Superligaen - her af 10 i forgangne sæson.

Det bliver nok ikke til flere i denne omgang.

arrow Trænerstab er ændret markant
24. juni 2021 kl. 13:11 Opdateret: kl. 10:37
arrow FCN holder på verdenstjerne
24. juni 2021 kl. 06:00 Opdateret: kl. 23:48
arrow Damsgaard-succes baner vejen for FCN
23. juni 2021 kl. 09:13 Opdateret: kl. 19:02
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?