24. januar 2021
Kasper Kisum blev Nordsjællands topscorer med seks mål, og han sørgede også for udligningen til slutresultatet 26-26. Foto: Jens Wollesen (arkiv)
Kasper Kisum blev Nordsjællands topscorer med seks mål, og han sørgede også for udligningen til slutresultatet 26-26. Foto: Jens Wollesen (arkiv)
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordsjælland tilbage på førstepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordsjælland tilbage på førstepladsen
Opdateret 04. december 2020 kl. 23:10
Sport Nordsjælland - 04. december 2020 kl. 21:34
Af René Larsen

Nordsjælland er tilbage på førstepladsen i mændenes 1. division, men uafgjort 26-26 på udebane mod HEI i Skæring Hallen fredag aften må alligevel anses som et misset skridt i oprykningskampen til ligaen. Det ene point er dog nok til at gå forbi Skive efter 11 spillerunder.

HEI hører til i den tunge ende af tabellen, men holdet er kendt for en stærk hjemmebane. Det kom også til udtryk i fredagens opgør mod Nordsjælland, hvor Jonas Hald Christensen åbnede scoringen for HEI, medens hans storebror Nichlas hos Nordsjælland fortsat sidder ude med en fingerskade.

Nordsjælland slog dog hurtigt tilbage. Matias Campbell udlignede og Kasper Kisum gjorde det med to mål mål 3-1.

HEI lod sig ikke mærke, heller ikke selv om Mikkel Mundus-Pedersen ved stillingen 6-6 fik en udvisning. Overtallet forvaltede Nordsjælland nemlig utrolig dårligt og tabte perioden 2-0.

Tobias Jørgensen fik med to mål i træk udlignet til 9-9, men HEI svarede igen med to mål og bevarede føringen halvlegen ud.

Nordsjælland synes ikke helt at have løst sine forsvarsproblemer. At lukke 15 mål ind i 1. halvleg er lidt i overkanten, og kun en scoring - kampens første fra topscorer Mathias Møller - fire sekunder før pausesignalet gjorde, at Nordsjælland kunne gå på banen til 2. halvleg med kun at være bagud med et enkelt mål.

2. halvleg blev også en helt lige affære, hvor føringen gik på skift. Med 12 minutter igen måtte Nordsjællands cheftræner Simon Dahl dog tage timeout, da Lasse Witt gjorde det til 23-21 for HEI.

Tænkepausen virkede, og med lidt over tre minutter igen gjorde Jeppe Cieslak det til 25-24 for Nordsjælland, men kort efter trak Mikkel Palmer for anden gang i kampen en udvisning, og det overtal udnyttede HEI til at bringe sig tilbage i front 26-25.

Med 35 sekunder igen fik Jeppe Cieslak imidlertid udlignet til 26-26. HEI havde bolden og kunne selv afgøre det, men Nordsjælland forsvarede det ene point kampen ud.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?