4. august 2020
Der var sæsonrekord med 2210 tilskuere i Fredericia. Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Der var sæsonrekord med 2210 tilskuere i Fredericia. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordsjælland skidt ud af hullerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordsjælland skidt ud af hullerne
Opdateret 15. oktober 2019 kl. 12:34
Sport Nordsjælland - 14. oktober 2019 kl. 21:04
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Oven på et 14 måls-nederlag til TTH Holstebro for snart 14 dage siden i Helsingør, så løb Nordsjælland Håndbold mandag aften ind i et nyt klart nederlag. 33-26 lyder måske tilforladeligt, men Nordsjælland var aldrig rigtig i nærheden af at gøre det til en spændende håndboldaften.

Dertil fik Nordsjælland en svag start på opgøret, og det forfulgte holdet resten af opgøret. Efter ti minutter måtte cheftræner Jesper Dahl tage timeout bagud 8-3.

Den var især helt galt i angrebet, hvor Tobias Jørgensen og Kasper Kisum var dyre med nogle afslutninger over mål og flere boldtab.

De blev erstattet af Matias Campbell og Mathias Møller, og Nordsjælland kæmpede for at komme tilbage i opgøret. Carl-Emil Haunstrup fik fra fløjen med sikre scoringer hevet holdkammeraterne op, og Mathias Møller reducerede til 13-10.

Men Nordsjælland fastholdt ikke momentum og gik til pause bagud med fem mål.

Det var i og for sig ikke katastrofalt efter en spillemæssig indsats et stykke under middel. Det kunne indhentes med en god 2. halvleg, men Nordsjælland kom heller ikke ud af hullerne til 2. halvleg. Fredericia scorede halvlegens tre første mål, og Jesper Dahl måtte tage timeout bagud 20-12.

Det lignede en ny nedsabling, der kunne gøre ondt på selvtilliden. Men noget af det gode, som Nordsjælland kan tage med fra kampen er, at holdet på intet tidspunkt slog op i banen. Man arbejdede ufortrødent på at komme tilbage i opgøret med syv-mod-seks spil, hvor de små bagspillere skulle ind og arbejde på de screeninger, som Andreas Nielsen og Anders Agger satte.

Frederik Iversen reducerede til 28-24 med otte minutter igen, og nærmere kom Nordsjælland ikke i bestræbelserne på at slippe væk fra sidstepladsen i mændenes Håndboldliga i denne omgang.

En ny chance får Nordsjælland på lørdag hjemme i Helsinge Hallen, hvor Mors-Thy kommer på besøg i et spændende bundslag.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?