5. marts 2021
Foto: Thomas Olsen (arkiv)
Foto: Thomas Olsen (arkiv)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordsjælland klar til topbrag efter corona-chok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordsjælland klar til topbrag efter corona-chok
Sport Nordsjælland - 27. januar 2021 kl. 16:41
Af René Larsen

Nordsjælland Håndbold ser ud til at være sluppet billigt fra en corona-forskrækkelse med to udsatte kampe. Onsdag har samtlige spillere og trænere fået besked fra den anden test, og der er ikke konstateret yderligere smittetilfælde i truppen.

arrow Læs også: Førstepladsen udbygget med besvær

- Det er en kæmpe lettelse, siger sportschef i Nordsjælland Håndbold, Jørn Blom Hansen.

Tirsdag i sidste uge var Nordsjælland Håndbold på vej til kamp mod HC Odense, da målmanden Frederik Andersson i bussen på vej til Fyn fik besked om, at han var blevet konstateret positiv ved en test dagen forinden.

Opgøret mod HC Odense blev aflyst omgående, og Nordsjælland-delegationen returnerede med målmanden siddende alene på bagsædet med de øvrige forrest i bussen. Siden har hver især været i selvisolation.

- Man er selvfølgelig noget bekymret. Det lyder jo til, at det er noget, der smitter voldsomt, men vi har været heldige, konstaterer Jørn Blom Hansen.

Nordsjælland-spillerne er med det samme gået ud af selvisolation, og holdet trænede allerede onsdag eftermiddag efter en uges adskillelse. Der er meget, der skal indhentes inden weekendens topopgør mod HC Midtjylland i Herning.

- Det er ikke den bedste forberedelse vi har. Det havde været dejligt, om vi kunne have haft en hel uges træning. Vi har trods alt ikke spillet en kamp siden 22. december, mens HC Midtjylland allerede har spillet fire kampe i år. Men sådan er vilkårene, konstaterer Jørn Blom Hansen.

Til lørdagens opgør er Frederik Andersson stadig en mulighed i Nordsjælland-målet, selv om han fik en positiv corona-test i sidste uge. Han kan uden risiko for at smitte andre træde ud af selvisolationen efter en uge, hvis han har haft to symptom-fri dage.

arrow Hillerød sikrer sig endnu en spiller
27. januar 2021 kl. 13:12 Opdateret: kl. 13:15
arrow Glæde oven på corona-chok
21. januar 2021 kl. 12:56 Opdateret: kl. 12:56
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?