24. oktober 2020
Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordsjælland alene i front

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordsjælland alene i front
Sport Nordsjælland - 28. september 2020 kl. 20:40
Af René Larsen

Nordsjælland Håndbold bragte sig mandag aften alene i spidsen i mændenes 1. division med en sejr 31-28 over HC Odense i Royal Stage i Hillerød. Nordsjælland har maksimum otte point efter sæsonens fire første kampe.

arrow Læs også: Håndbold: Tre på stribe for Hillerøds herrer

Men ellers var der ikke meget tophold over Nordsjælland. Hjemmeholdet måtte kæmpe hårdt for sejren mod Odense, der ellers har tabt dets tre første kampe.

Det virkede måske for nemt. Der var knap spillet seks minutter da Nichlas Hald Christensen bragte Nordsjælland foran 5-1.

Men det var måske lidt af en sovepude. Tempoet gik en smule af, og så kunne Odense godt være med. Anført af playmaker Andreas Madsen fik fynboerne udlignet til 8-8, og der skulle ruskes lidt liv i Nordsjælland.

Det var Tobias Jørgensen mand for - men han var tidligt i opgøret handicappet af at have fået to hårdt dømte udvisninger. Derfor blev spilletiden skarpt afmålt, men med ham som indpisker og afslutter kunne Nordsjælland trods alt gå til pause med en tremålsføring.

Men den føring blev formøblet i anden halvleg. Venstrebackerne Kasper Kisum og Nichlas Hald Christensen konkurrerede om at lave flest tekniske fejl.

Angrebsspillet hang i laser, og i stedet bragte Christoffer Werenberg fynboerne foran 21-20 midt i 2. halvleg.

En sensation var under opsejling, men det skulle trods alt vise sig, at det blev den eneste gang i kampen, at HC Odense var foran.

Matias Campbell kom ind på venstrebacken og fik tilført tiltrængte vitaminer til Nordsjællands angrebsspil.

I den modsatte ende af banen tog Frederik Andersson godt fra mellem stængerne, så Nordsjælland kunne bevare føringen. Det var dog først i de allersidste minutter af opgøret, at publikum kunne begynde at sidde roligt i sæderne. Jeppe Cieslak og Tobias Jørgensen fik sat de nødvendige træffere ind.

arrow Kendt netværker står nu på mål for Nykredit
26. september 2020 kl. 10:13 Opdateret: kl. 14:27
arrow Lokal træner udgiver sportsbøger
26. september 2020 kl. 08:00 Opdateret: kl. 17:25
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?