24. januar 2021
Her er Helsingør i rødt i den første kamp mod Fremad Amager. Det var en kamp, som FC Helsingør tabte 5-1, og hvor træner Morten Eskesen skiftede hele seks mand i startopstillingen. Foto: Mads Hussing
Her er Helsingør i rødt i den første kamp mod Fremad Amager. Det var en kamp, som FC Helsingør tabte 5-1, og hvor træner Morten Eskesen skiftede hele seks mand i startopstillingen. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Morten Eskesen: Vi skifter ikke seks mand igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Eskesen: Vi skifter ikke seks mand igen

Fremad Amager og FC Helsingør kæmper i dagens kamp om femtepladsen i 1. division.

Sport Nordsjælland - 27. november 2020 kl. 10:24
Af Mads Hussing

Sidste gang de to hold mødtes, blev det hele 5-1 til Fremad Amager i en kamp, hvor amagerkanerne scorede på alle deres chancer, og hvor Helsingør samtidig havde den ene friløber efter den anden.

FC Helsingør skiftede seks mand til den kamp, og det var mere, end hvad holdet kunne klare, og derfor blev det så stort et nederlag.

- Vi har revanche tilgode. Det er den kamp, som vi og jeg har fået allermest kritik for, siger FC Helsingørs cheftræner Morten Eskesen og slår fast:

- Jeg skifter ikke seks mand igen. Det kan jeg godt love dig.

Hvor Helsingør har været nede i en bølgedal, men ser en bedring med 3-3 i lørdags mod Silkeborg, så peger pilen nedad for Fremad Amager.

- Det er et hold, der spiller friskt til, og som skaber mange chancer. Jeg har også noteret, at de ikke har scoret i deres to seneste kampe. Det er virkelig et eksempel på, at det går op og ned for alle hold.

- Fremad Amager vandt eksempelvis tidligere på sæsonen 3-0 ude mod Køge, men i sidste rundt tabte de 1-0 til Køge på hjemmebane, siger Morten Eskesen.

Bortset fra HB Køge, så har Fremad Amager kun tabt til rækken nummer et til fire - det vil sige Viborg, Silkeborg, Esbjerg og Fredericia.

- De ligger på en fortjent femteplads, siger Morten Eskesen, der forventer, det bliver en lige kamp.

- Jeg tror, det bliver en åben kamp som i Silkeborg. De kan godt minde i spillestil lidt om Silkeborg. De er rutinerede og har mere X-Factor end Silkeborg, der også har mange gode spillere.

- Jeg så dem mod Viborg, og der var klasseforskel, ligesom der var, da vi spillede mod Viborg, siger træneren.

Han vil bygge videre på spillet, der gav uafgjort i Silkeborg.

- Vi skal have samme offensiv som i søndags, men være noget skarpere defensivt, siger Morten Eskesen, der indtil videre i sæsonen er tilfreds med pointhøsten.

- Det er runde 13, og jeg havde ikke regnet med, at vi skulle spille om femtepladsen. Det overrasker mig, at vi ligger så højt, siger han.

Eskesen mener, at Fremad Amager bør have stor fokus på at få de tre point.

- De taler stadig superliga på Amager, men de er et hav af point efter Viborg, siger træneren.

Hos FC Helsingør er Frederik Bay og BRandon Onkony ude med skader, mens Casper Sloth er i spil til truppen, og hvis han kommer på banen kan få debut.

- Casper Sloth er begyndt at træne med igen, men han kommer ikke til at starte inde, slår Morten Eskesen fast.

FC Helsingør tager imod Fremad Amager i dag klokken 18.30 på Helsingør Stadion.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?