20. oktober 2021
Tonni Adamsen scorede til 1-0, og med fem sæsonmål rykkede han et mål foran Callum McCowatt på topscorerlisten i FC Helsingør. Foto: Allan Nørregaard
Tonni Adamsen scorede til 1-0, og med fem sæsonmål rykkede han et mål foran Callum McCowatt på topscorerlisten i FC Helsingør. Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Noerregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Morten Eskesen: Vi mangler skarphed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Morten Eskesen: Vi mangler skarphed
Sport Nordsjælland - 13. september 2021 kl. 15:27
Af Mads Hussing

FC Helsingør havde masser af chancer, men måtte nøjes med uafgjort.

To gange var FC Helsingør foran i kampen mod Hvidovre, men begge gange fik Hvidovre udlignet.

- Det første er lidt unødvendigt, hvor vi prøver at spille for meget ud af presset, siger FC Helsingørs træner Morten Eskesen og fortsætter om det andet mål fra Hvidovres side:

- Ved det andet ser jeg ikke rigtig, hvad der sker, men det er noget, vi bør stå imod. Jeg tror, det er første hjørnespark, vi lukker ind i de her ti kampe i efteråret.

Morten Eskesen var ked af pointtabet.

- Det var selvfølgelig ærgerligt, for vi har mest spil og flest chancer. Vi har også momentum. Der mangler lidt skarphed. Når ikke man får lukket, så får man lige kampe, siger han.

Hvidovre stod godt imod i det meste af kampen, men især i det sidste kvarter sad FC Helsingør på det hele.

- Det er et godt hold. De er rutinerede og dygtige på bolden. Der er en grund til, at de ligger, som de gør.

- Jeg synes, de bliver trætte i 2. halvleg. Jeg kan også se på deres statistikker, at de bliver trætte til sidst, siger Morten Eskesen, der selvfølgelig glæder sig over, at holdet ikke har tabt endnu i otte kampe i 1. division og to kampe i pokalturneringen.

- Det vigtigste er, at vi holder denne her stime, hvor vi ikke taber. Når ikke lige vi rammer dagen 100 procent, så skal vi bare ikke tabe, og det er den store forskel fra sidste år. Der kunne vi finde på at tabe sådan en kamp.

- Jeg synes, vores bundniveau er langt højere, og ud af de otte foregående kampe er de seks tippet til vores fordel. Kampen i dag er ligesom alle andre. Den er lige, og den kunne tippe til en af siderne. Men det gør den ikke, siger Morten Eskesen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?