14. juli 2020
Hørsholm 79ers er danske mestre efter aflysningen af slutspillet.
gallery icon

Se billedserie

Hørsholm 79ers er danske mestre efter aflysningen af slutspillet.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mestre uden slutspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mestre uden slutspil
Opdateret 26. marts 2020 kl. 13:03
Sport Nordsjælland - 26. marts 2020 kl. 12:55
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hørsholm 79ers er danske mestre, men der bliver ingen billeder af svedige, trætte spillere, der løfter pokalen i en kaskade af lykkeglæde og champagne.

For turneringen blev lukked ned i starten af marts på grund af Coronavirussen, og nu er slutspillet så afblæst. I stedet er Hørsholm kåret til danske mestre ved en skrivebordsafgørelse.

Beslutningen er taget ved at kigge på stillingen i grundspillet, selv om Dameligaen egentlig var i gang med kvartfinalerne. Hørsholm 79ers sluttede med 32 point lige som BK Amager, men var bedre indbyrdes med to sejre i de tre indbyrdes kampe.

BK Amager tager altså sølv, mens BMS Herlev vinder bronze.

Værløse slutter sæsonen som nummer fem.

- Vi er selvfølgelig meget glade for at blive anerkendt for det store arbejde, vi har lagt i denne sæson. Det er dog en ambivalent følelse at stå med, da man er gået glip af det mest spændende i en sæson, nemlig slutspillet, siger Hørsholms anfører Gritt Ryder, der altså var med til at føre sit hold til »the double«, efter Hørsholms også vandt pokalfinalen over Værløse.

- Jeg er enormt stolt af hele spillertruppen, hvor vi hele året har haft en rigtig god balance mellem unge talenter og rutinerede kræfter. Dertil har dette år været helt fantastisk socialt, og det er dejligt at se hvordan det også har påvirket vores sportslige resultater. Jeg glæder mig til næste år, hvor vi helt sikkert skal gå efter at vinde »the double« endnu en gang.

Hørsholms træner Jesper Krone har også blandede følelser omkring uddelingen af mesterskabet.

- Det er en lidt utilfredsstillende afslutning på sæsonen, men desværre en nødvendighed for vores samfund. At uddele medaljer er et vigtigt signal fra forbundets side, som understøtter vigtigheden i grundspillet. Men jeg vil tydeligt understrege, jeg havde håbet på, at vi ville have fået muligheden for at spille slutspillet, siger Jesper Krone.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?