16. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mestre holder på topscorer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mestre holder på topscorer
Sport Nordsjælland - 18. maj 2021 kl. 21:24
Af Mads Hussing

Isligaens danske topscorer skal også i den kommende sæson bombe videre for Rungsted.

Selvom han formentlig godt kunne finde en klub i udlandet, som er den store drøm, så bliver Rasmus Andersson i hvert fald en sæson mere i Rungsted.

Det skriver klubben på deres website.

Det bliver Rasmus Anderssons femte sæson hos de dobbelte danske mestre.

Han står noteret for hele 61 point i denne sæson, da han har scoret 26 gange og lavet 35 assister. Dermed var han en meget vigtig brik i den Rungsted-offensiv, der gjorde det så godt i grundspillet, at de nåede over 200 mål.

- Jeg er glad for at kunne fortsætte min udvikling i Rungsted, og fortsat være en del af den rejse, vi har været på de seneste fire sæsoner.

- Erik Hjalmarsson har givet mig tillid i vigtige situationer, og målet er at kunne bygge yderligere på, den kommende sæson, siger Rasmus Andersson og fortsætter:

- Udlandet er selvfølgelig mit mål, men jeg synes det er vigtigt at timingen er rigtig, og lige nu føles det rigtigt at fortsætte i Rungsted.

I klubben er der selvfølgelig glæde over forlængelsen.

- Vores ambition er at spille med i toppen af Metal Ligaen og give os selv muligheden for at forsvare mesterskabet den kommende sæson.

- Kontinuiteten har været vores varemærke i flere sæsoner, og med forlængelsen af Rasmus kontrakt, sørger vi både for at holde fast i netop denne kontinuitet. Rasmus er desuden en fantastisk målscorer, som er en vigtig del af vores powerplay, siger Rungsteds sportschef Morten Hagen.

Rasmus Andersson fortsætter i trøjen med nummer 22 på ryggen.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?