24. oktober 2020
Søllerød Golddiggers og Copenhagen Towers var favoritter til at mødes i Mermaid Bowl den 3. oktober. Men turneringen er aflyst. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Søllerød Golddiggers og Copenhagen Towers var favoritter til at mødes i Mermaid Bowl den 3. oktober. Men turneringen er aflyst. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mermaid Bowl er aflyst i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mermaid Bowl er aflyst i år
Sport Nordsjælland - 24. september 2020 kl. 18:33
Af René Larsen

Søllerød Golddiggers har to gange vundet det danske mesterskab i amerikansk fodbold, men det bliver ikke i år, at et tredje mesterskab kommer i hus, selv om Søllerød Golddiggers var klar til DM-semifinale mod AaB 89ers. Men på grund af Covid-19 er turneringen helt aflyst for i år.

Søllerød Golddiggers skulle egentlig have spillet DM-semifinale mod AaB 89ers i den forgangne weekend. Men på grund af diverse restriktioner blev semifinalen i første omgang udskudt til den kommende weekend. Men tidligere i denne uge blev det så afgjort, at turneringen ikke bliver færdigspillet - på grund af forbuddet mod forsamlinger større end 50 personer.

- Vi er utrolig kede af, at det desværre ikke er muligt at gennemføre National Ligaen under de restriktioner der pt er gældende for dansk sport. Vores semifinaler blev i forrige weekend aflyst med meget kort varsel, da Mette Frederiksen fredag kl. 14.00 annoncerede de nye skærpelser, hvor vi havde de to semifinaler planlagt til dagen efter, siger formand for Nationalligaen, Casper Reinhardt til forbundets hjemmeside.

Søllerød sluttede på en andenplads i grundspillet i Nationalligaen. Søllerød vandt tre kampe og tabte kun en enkelt knebent til Copenhagen Towers, der gik ubesejret gennem grundserien. Copenhagen Towers skulle i deres semifinale have mødt Triangle Razorbacks.

Finalen om det danske mesterskab - den såkaldte Mermaid Bowl - skulle være spillet den 3. oktober i Vejle.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?