18. september 2021
Herstedøster IC vinder 2-1 over Allerød i Danmarksseriens pulje 1. Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Herstedøster IC vinder 2-1 over Allerød i Danmarksseriens pulje 1. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medvinden løjede af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medvinden løjede af
Sport Nordsjælland - 10. september 2021 kl. 21:31
Af René Larsen

Allerød har ellers været inde i en god uge med to overtidssejre mod Frederikssund og Greve. Dertil kommer en meriterende pokalsejr over 3. divisionsholdet, men medvinden løjede af fredag aften, da Allerød gæstede oprykkerne Herstedøster IC på Albertslund Lilleskoles hyggelige bane i Vestskoven. Hjemmeholdet sejrede 2-1.

Herstedøster er et hold med en klar plan. Holdet sender gerne nogle hårde bolde i dybden, som der bliver arbejdet hårdt og energisk på med aggressive løb. Det er en stil, som Herstedøster har mestret gennem flere sæsoner, så det burde ikke være kommet bag på Allerød.

Men det virkede som om, at det alligevel gjorde. Allerød kom gang på gang på bagkant af situationerne i opgørets start, og efter et kvarter gik det galt. Nicolai Beck trykkede resolut af, og hans afslutning prellede af på overliggeren. Men inden Allerød-forsvaret kunne nå at sige pyha, så var den døvstumme hollænder Jack Castelijns over riposten og gjorde det til 1-0.

Allerød forsøgte at få greb om spillet igen og fik også etableret et egentlig overtag. Men efter et indkast højt oppe på Herstedøsters banehalvdel lavede Anders Østergaard en fejlaflevering bagud, der ikke fik fart nok. Det gjorde Herstedøsters kontramaskine til gengæld. Det sagde bim-bam-bum, og så kunne Nicolai Beck gøre det til 2-0 på oplæg af Jack Castelijns.

Sådan fortsatte det. Allerød var i boldbesiddelse men skabte ingenting, medens Herstedøster var giftige i dets kontra. Ti minutter før pausen var Allerød heldige med ikke at komme bagud, da hjemmeholdets Benjamin Nielsen pludselig var helt fri. Men afslutningen gik forbi mål.

I pausen foretog Allerød et par udskiftninger og nøjedes med at spille med tre i bagerste kæde. Det virkede efter hensigten. Allerød satte sig fuldstændig på 2. halvleg, medens man ikke så meget til Herstedøsters kontraspil.

Det kneb dog for Allerød med at skabe de åbne målchancer. Ti minutter før tid fik Allerød dog udbytte af det store pres, da Morten Olsen tæt under mål headede reduceringen ind.

Målet fik Allerød til at intensivere pointjagten, og det var tæt på, da Morten Olsen headede Tobias Christiansens indlæg på indersiden af stolpen, men det held, som Allerød har haft på det seneste, manglede fredag i Vestskoven.

Danmarksserien pulje 1
Herstedøster-Allerød 2-1 (2-0)

Mål: 1-0: Jack Castelijns (15), 2-0: Nicolai Beck (19), 2-1: Morten Olsen (82).

Herstedøster IC: Lasse Kyrning Hansen - Carl Leland, Jakob Risgaard Christensen, Tobias Abrahamsen, Simon Reeslev - Benjamin Nielsen (76: Andreas Heramb), Rasmus Thønning, Chris Lindskow (67: Alihan Demir), Rasmus Andersen - Jack Castelijns, Nicolai Beck (70: Nicklas Bøgelund).

Allerød FK: Magnus Christensen - Anders Fleng (46: Jacob Jæger), Jonas Threms, Nichlas Vesterbæk, Niklas Skou Holm - Gustav Harlev (46: Sebastian Ysbæk-Nielsen), Nikolai Have Petersen, Anders Østergaard, Søren Freund, Patrick Bartholin (69: Tobias Christensen) - Morten Olsen.

Synes du, at kommunen er der for dig?