14. juni 2021
Holte vinder også den tredje semifinalekamp mod Brøndby og er dermed sikekr på at vinde medalje for 33. år i træk. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Holte vinder også den tredje semifinalekamp mod Brøndby og er dermed sikekr på at vinde medalje for 33. år i træk. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medaljer 33 år i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medaljer 33 år i træk
Sport Nordsjælland - 14. marts 2021 kl. 19:32
Af Niels Rasmussen

17 gange guld. 13 gange sølv. Og så to smuttere, hvor det kun blev til bronze.

Holtes kvindelige hold har vundet medaljer uafbrudt siden det for første gang i 1988 blev til et mesterskab. Altså indtil nu 32 år i træk med medaljer.

Og søndag blev det en kendsgerning, at der skal skaffes plads til endnu en pokal.

Holte sikrede sig en plads i finalen for sjette år i træk, da Brøndby blev elimineret med tre sejre i semifinalerækken, hvor der spilles bedst af fem, så de to sidste kampe blev overflødige.

Efter den første sejr forrige søndag i Holte hakkede holdet sig i torsdags til sejr nummer to med sætcifrene 3-2 efter en noget uskøn kamp i Brøndby, og der var en del der tydede på, at det skulle køre i samme skure i går, da Holte havde svært ved at komme i gang og tabte første sæt 20-25.

DM-semifinale, kvinder, 3. kamp

Holte-Brøndby 3-1
(20-25, 25-17, 25-18, 25-19)
Holte fører 3-0 i opgørene og er klar til finalen.

Der blev lavet en mindre kollektion af fejl, som Brøndby kunne profitere af. Der var dårlige server, bolde, der blev sendt langt ud af banen og hævninger, der satte angriberne under et pres, der førte til dårlige afslutninger.

Alligevel var træner Sven Erik Lauridsen ikke så bekymret.

- For spillerne viste trods alt en god indstilling til forskel fra torsdags, og så var vi i hele kampen gode til at modtage. Så der var udsigt til at det kunne vende - som det jo så også gjorde.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?