20. september 2021
Rungsted besøger Herlev i sæsonpremieren den 31. august. Foto: Rudi Dalsgaard
Rungsted besøger Herlev i sæsonpremieren den 31. august. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Malmö-kaptajn til Rungsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Malmö-kaptajn til Rungsted
Opdateret 22. juli 2021 kl. 10:30
Sport Nordsjælland - 20. juli 2021 kl. 19:30
Af René Larsen

De danske mestre fra Rungsted har stor glæde af Øresundsbroen. Flere af holdets svenske spillere er bosiddende i Malmö, og til den kommende sæson bliver der fyldt op i bilen med en mere. Tirsdag kunne Rungsted offentliggøre, at klubben har lavet en aftale med den 31-årige forward, Henrik Hetta for den kommende sæson.

Henrik Hetta spillede i sidste sæson for Västerås i den næstbedste svenske række. Men før det spillede han i en længere årrække 231 kampe i den bedste række for Malmö Redhawks og Skellefteå AIK.

- Når man får muligheden for at tilføre en spiller der både har været kaptajn og assisterende kaptajn i Malmö Redhawks, så er det klart at man forsøger at få enderne til at nå sammen, siger Rungsteds sportschef Morten Hagen til klubbens hjemmeside.

Han karakteriserer den nye angriber som en udpræget holdspiller.

- Henrik er en meget hårdtarbejdende angriber, som altid går forrest og sætter holdet før sig selv.

Det er første gang i karrieren, at Henrik Hetta skal spille for en klub uden for Sveriges grænser.

- Jeg kender både Nichlas Hardt og Mattias Persson rigtigt godt fra min tid i Malmö, og de har begge talt varmt om Rungsted. Den danske liga er blevet rigtig stærk gennem de seneste år, og jeg glæder mig meget til udfordringerne i Nordsjælland, siger Henrik Hetta.

Han har mulighed for at debutere for Rungsted i den danske liga den 31. august i sæsonpremieren, hvor Herlev tager mod Rungsted. Tre dage senere spiller Rungsted første kamp i Champions Hockey League på udebane i Ukraine mod Donbass Donetsk.

Henrik Hetta er den fjerde svensker i Rungsteds trup. I forvejen råder nordsjællænderne over Hampus Gustafsson, Mattias Person og Marcus Olsson. Derudover har Rungsted den finske målmand Ville Kolpanen, således at Rungsted i øjeblikket har fem udlændinge på kontrakt.

Synes du, at kommunen er der for dig?