12. juni 2021
Lillerøds nye trænerteam med Ann Nielsen (tv.) som ny cheftræner,Tine Baun, Mikkel Enghøj, Jesper H. Madsen og Mikkel Toft.
Lillerøds nye trænerteam med Ann Nielsen (tv.) som ny cheftræner,Tine Baun, Mikkel Enghøj, Jesper H. Madsen og Mikkel Toft.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lillerød har trænerteamet klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lillerød har trænerteamet klar
Sport Nordsjælland - 06. maj 2021 kl. 12:07
Af Rudi Dalsgaard

Lillerød har de senere år spillet mere end andenviolin i dansk badminton og er et godt stykke fra tidligere tiders storhed.

I skrivende stund ligger man på en fjerdeplads i 1. divisions pulje 2, men ambitionerne er til meget mere. Det forsøger klubben nu at gøre noget ved med et nyt trænersetup, efter den hidtidige cheftræner, Johnny Askevig, er fratrådt for istedet at blive sportschef med ansvar for både senior- og ungdomselite.

- Lillerød Badmintonklub har forsat ambitioner om at være blandt de bedste i Danmark. En af forudsætningerne for at være det er at man kan tilbyde sine spillere en kvalitativ god træning orkestreret af dygtige og engagerede trænere, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Ny cheftræner bliver den tidligere topspiller og sidste sæsones doubletræner, Ann Nielsen, der skal bruges sit kendskab til både ungdoms- og seniortræning til at lave en god overgang til seniorlivet for klubbens spillere.

Som assistent har Lillerød hentet Jesper H. Madsen, der kommer fra en tilsvarende stilling i Lyngby, og så er han tidligere landstræner i Italien og Østrig.

Han har har også en fortid i Lillerød, så han kender klubben.

Det gør Skovshoved-spilleren Mikkel Enghøj også, da Lillerød er hans barndomsklub, og han vender tilbage som spillende træner til den kommende sæson.

En anden tidligere spiller i Lillerød, Tine Baun, vender også tilbage efter endt barselsorlov. Hun har været spillende cheftræner i tre sæsoner, men nu får hun ansvaret for af gennemføre morgen- og weekendtræninger, lige som hun samler ketcheren op som damesingle på Lillerøds førstehold.

Derudover har der været genvalg til Mikkel Toft som træner for klubbens tredje- og fjerdehold.

- Jeg synes, det er dejligt og i tråd med klubbens ånd, at vi er lykkedes med at få vore tidligere topspillere og nuværende profiler med på holdet - spillere af egen avl - med i, hvad jeg vil kalde Lillerøds ny træner »dream team«, den nye sportschef, Johnny Askevig.

- Jeg ser meget frem til vort kommende samarbejde og håber, det vil udmønte sig i en tilfreds spillertrup og en højnelse af spillernes generelle niveau.

Han håber samtidig, at det nye team kan være med til at trække nye spillere til klubben.

Nu følger arbejdet med at forlænge aftaler med klubbens kontraktspillere.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM