9. august 2020
19-årige Mohammed Kudus er et varmt emne i Ajax Amtsterdam. Foto: Rudi Dalsgaard
19-årige Mohammed Kudus er et varmt emne i Ajax Amtsterdam. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kudus meldes på vej til Ajax

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kudus meldes på vej til Ajax
Sport Nordsjælland - 14. juli 2020 kl. 16:13
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mohammed Kudus har stået over FC Nordsjællands seneste to kampe mod henholdsvis Brøndby og Ajax. FC Nordsjælland har ikke lagt skjul på, at den 19-årige midtbanespiller har fået lov til at få en tænkepause for at få fremtiden på plads.

Og fremtiden synes at ligge i Holland hos storklubben Ajax Amsterdam.

Flere hollandske medier bekræfter Ajax' interesse for det ghanesisk fødte stortalent, mens klubben ikke selv har meldt noget officielt ud.

Ifølge avisen »De Telegraaf« hænger der er prismærke på 8,5 millioner euro på Kudus - eller hvad der svarer til lidt over 63 millioner danske kroner. Avisen mener også at vide, at klubber som Liverpool, Everton, Manchester United og Borussia Dortmund har forhørt sig på Kudus.

Fodboldmagasinet »Voetball International« har med Ajax-interessen for Kudus lavet et portræt af FC Nordsjælland. I det fokuseres der især på, at FC Nordsjælland er et af det hold i europæisk fodbold med den laveste gennemsnitsalder, og at klubben formår at tjene mange penge på salget af de mange talenter, der er udviklet på akademiet i Farum og i Ghana.

Går salget af Mohammed Kudus igennem, så bliver han ikke den eneste FC Nordsjælland-spiller i Ajax. I forvejen råder Amsterdam-klubben også over 17-årige Christian Rasmussen, der har været i Ajax i lidt over et år.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?