31. oktober 2020
Hillerød-jubel efter Jonathan Witts afgørende scoring til 1-0 kort før tid. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Hillerød-jubel efter Jonathan Witts afgørende scoring til 1-0 kort før tid. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krumtappen headede sen sejr hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krumtappen headede sen sejr hjem
Sport Nordsjælland - 12. september 2020 kl. 16:21
Af Rudi Dalsgaard

I Hillerød er de er rigtig glade for Jonathan Witt. Forsvarsspilleren leverer på et konstant højt og stabilt niveau, og så kan han også altid sendes frem i forreste kæde, hvis behovet er der.

Det var det i lørdagens kamp mod Avarta, men tre minutter før tid gjorde Jonathan Witt så det, han har gjort en stribe gange før - headede bolden i kassen for Hillerød.

Det endte med at være nok til at vinde 1-0, hvilket nok var et maskismale, man kunne få ud af en generelt uskøn fodboldkamp.

Avarta havde inden kampen stadig sin første sejr til gode i denne sæson, så det var helt som ventet Hillerød, der tog teten i kampen. Men indledningsvis foregik det meste på midten af banen og var en rodet omgang.

2. divison, pulje 2
Hillerød-Avarta 1-0 (0-0)

Mål: 1-0: Jonathan Witt (87).
Tilskuere: 250

Det blev til et par løse hovedstød fra Jonathan Witt og Rasmus Suhr Petersen, men der manglede den sidste afstemning i tingene. Det sås tydeligst ved, at spydspidsen Rasmus Suhr fik raget et gult kort til sig for at sparke bolden væk i frustration, efter han for tredje gang var løbet offside på en dybdebold.

Men efter den halve time fik Hillerød sat presspillet bedre og rykkede sit spil længere frem på banen. Det kastede et par store chancer af sig, da en returbold havnede hos Hillerøds Nikolaj Kristensen, men hans flade afslutning blev reddet af Avarta-keeper Oliver Funch.

Han var til gengæld chanceløs et par minutter senere, da Rasmus Suhr fik skrabet bolden med sig på kanten af det lille felt, men han misbrugte den store mulighed ved at sende bolden forbi mål.

Den skulle nok have været der, men det blev ved de 0-0 ved pausen.

Efter pausen faldt niveauet i kampen, og det blev generelt en rodet affære uden de store muligheder til noget af holdene. Da regnen så begyndte at vælte ned over stadion, blev det ikke lige frem bedre.

Hillerød slap med skrækken i to situationer. Først fik målmand Tim Lund foræret bolden væk til Avartas Emil Thomsen, men han sparkede forbi mål.

Kort efter kom gæsternes Morten Nielsen til afslutning, men sendte bolden forbi.

Tre minutter før tid fik Benjamin Bennett-Larsen så slået det afgørende indlæg til Jonathan Witt, og Nicolas Willumsen nåede også at have en afslutning i sidenettet i overtiden, inden det hele blev fløjtet af.

Hillerød har nu to sejr og et enkelt nederlag efter tre runder af sæsone.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?