13. juni 2021
Joachim Holten Møller. Foto: Rudi Dalsgaard
Joachim Holten Møller. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klublegende har lyst til mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klublegende har lyst til mere
Sport Nordsjælland - 11. juni 2021 kl. 18:29
Af René Larsen

Trøje nummer 4 er noget ganske særligt i Rungsted. Den har i de seneste mange sæsoner tilhørt Joachim Holten Møller - og i mange år før ham bar hans far, Per Holten Møller, samme nummer.

arrow Læs også: Se billederne: Så skete det endelig: Rungsted er danske mestre

Trøje nummer fire bliver således i familien i hvert fald et år mere. 33-årige Joachim Holten Møller har netop forlænget sin aftale med Rungsted.

- Jeg glæder mig til den nye sæson, og på trods af en skadesperiode i den forgangne sæson så føler jeg mig klar til nye udfordringer, og jeg glæder mig til at bidrage med rutine den kommende sæson. For mig er det vigtigste, at jeg har noget at bidrage med på og udenfor isen, og ligeledes er det vigtigt, at familien bakker mig op på hjemmefronten, for der er mange aftener væk hjemmefra, siger Joachim Holten Møller til klubbens hjemmeside.

Han debuterede for Rungsted tilbage i 2005 som 18-årig. Her spillede han en årrække, indtil han skiftede til Sønderjyske, der på det tidspunkt var førende i dansk ishockey. Efter fire sæsoner i Vojens vendte han dog hjem i 2013, og han har lige siden spillet for barndomsklubben.

Ialt er det blevet til mere end 700 kampe i den bedste danske række, og pokalhylden er tæt pakket. Joachim Holten Møller har vundet danmarksmesterskabet fire gange og pokalmesterskabet fem gange.

arrow Forsvarende mestertræner: Vi forstår at vinde
23. april 2021 kl. 12:47 Opdateret: kl. 12:45
Hvor langt tror du Danmark når ved EM