20. oktober 2021
Alexander Haase scorede ni gange for Furesø mod Taastrup. Her fra en tidligere kamp.
Alexander Haase scorede ni gange for Furesø mod Taastrup. Her fra en tidligere kamp.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar vinder mellem Furesø og Taastrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar vinder mellem Furesø og Taastrup
Sport Nordsjælland - 28. september 2021 kl. 21:32
Af Søren Jensen

Det blev langtfra den sæsonpremiere, Furesø Håndbold havde ønsket sig hjemme i Farum Arena. Gæsterne fra TIK Taastrup løb med enkle midler Furesø totalt over ende fra starten af 2. halvleg i en kamp, der ellers i hele 1. halvleg tegnede til at blive en spændende affære.

Fra 2. halvlegs start var jævnbyrdigheden dog pist væk, og det kan Furesø kun takke sig selv for. Manglende træfsikkerhed på åbne målchancer og en stribe hasarderede forsøg på indspil gav Taastrup det ene gratis mål efter det andet. På ganske få minutter bragte Taastrup sig foran med 22-15, og så var den kamp afgjort. Resten var kun et spørgsmål om sejrens størrelse, og det endte i en lussing på 10 mål med cifrene 34-24.

Med til historien hører dog også, at Furesø mistede to mand med skader undervejs i kampen. Andreas Haase udgik i 1. halvleg og Mads Østergaard kort efter pausen.

Det startede ellers så godt for Furesø. Mads Østergaard slog takten flot an med et godt gennembrud på venstre fløj til 1-0, og herefter tog Alexander Haase fat med en stribe gode langskudsmål. Samtidigt havde Martin Knudsen flere fine redninger i målet, og alt det banede vejen for en føring på 6-3 til Værløse.

Men så tog kampen en drejning. TIK Taastrup fik sig kæmpet tilbage. Gæsterne kom foran for første gang i kampen ved stillingen 8-7 efter tyve minutter. Herefter fulgtes holdene pænt ad frem til pausen, hvor Taastrup førte knebent med14-13.

Efter pausen var Furesø reduceret til en enmandshær. Der var simpelthen kun Alexander Haase, der kunne score, bortset fra slutfasen, hvor begge hold holdt åbent hus, så også andre Furesø-spillere fik lidt afslutningssucces.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?