18. september 2021
Frederikssund havde besøg af topholdet fra Ishøj i Danmarksserien, og det endte med en sikker sejr til gæsterne. Her jubler Ishøj over Daniel Stücklers første af i alt tre mål i kampen. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Frederikssund havde besøg af topholdet fra Ishøj i Danmarksserien, og det endte med en sikker sejr til gæsterne. Her jubler Ishøj over Daniel Stücklers første af i alt tre mål i kampen. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ishøj er på seks i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ishøj er på seks i træk
Sport Nordsjælland - 11. september 2021 kl. 14:47
Af Rudi Dalsgaard

Frederikssund blev det sjette hak i bæltet for Ishøj i Danmarksserien, da det gul-blå hjemmehold lørdag fik en afklapsning på tabte 2-7 af topholdet.

Det er Ishøjs sjette sejr ud af seks mulige i denne sæson, mens Frederikssund er på syv point efter seks runder.

Der var spillet bare fire minutter, da Ishøj kom foran. En god dybdebold endte hos Mikkel Reimer-Gadby, som lagde den videre ud til Mohamed Azaquoun i højre side. Han tog den helt til baglinien og lagde den til bagerste stolpe, hvor Christian Offensberg kom sprintende og bankede bolden i kassen.

Det lammede Frederikssund i en længere periode af første halvleg, men omvendt havde Ishøj samtidig svært ved at skabe chancer, og det gav en lige, men ikke særlig spændende kamp i de følgende minutter.

Men da Mohamed Azaquoun kom fri i højre side efter 32 minutter, kom der igen gang i den, og Christian Solhøj i Frederikssund-målet måtte diske op med en god redning.

Bare fire minutter efter måtte han dog igen hente bolden ud af målet efter et godt Ishøj-angreb, hvor Daniel Stückler blev sendt i dybden og sikkert udplacerede Solhøj til 2-0 til gæsterne.

Frederikssund fik svaret igen mod slutningen af halvlegen med et par løse chancer, men der var rigeligt at snakke om i pausen for hjemmeholdet.

Anden halvleg blev mindre køn og handlede mere om fight og nogle halvhårde frispark fra begge sider, hvilket gav en hakkende fodboldkamp uden den store struktur eller chancer.

Og så må spillerne ofte tage sagen i egen hånd, og det var lige hvad Ishøjs Ibrahim Badran gjorde i det 69. minut. Med bolden rundede han et par Frederikssund-spillere og sluttede aktionen af med at sende bolden i mål til 3-0 op ad fjerneste stolpe.

Frederikssund fik hurtigt svaret igen, da Rasmus Philipsen steg til vejrs og headede et hjørnespark ind til 1-3.

Men glæden varede kun et minuts tid, for der fik Ishøj tildelt et straffespark, der så en kende billigt ud, men det var Christian Offenberg ligeglade med. Han brændte godt nok fra pletten, men returen fra Christian Solhøj endte lige for fødderne af Offenberg, og så stod det 4-1.

Daniel Stückler gjorde det til 5-1 11 minutter før tid, og så var det endegyldigt afgjort i Frederikssund.

Men Mohammed Azaquoun ville også være med og afsluttede et godt angreb til 1-6 syv minutter før tid, inden Stückler fik scoret sit tredje mål til 1-7 tre minutter efter.

Ren striptease, og det var det groft sagt også på det følgende angreb. Der var det bare Ishøj, der helt holdt op med at forsvare, og så kunne Patrick Dahm løbe bolden i mål til 2-7.

Synes du, at kommunen er der for dig?